Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Juan Carlos Capilla, nou gerent al Patronat de Turisme de Salou

divendres 25 setembre 2015

Capilla, prové de l’empresa privada on ha desenvolupat la totalitat de la seva trajectòria professional

El ple de patronat de Turisme de Salou ha donat llum verda a la contractació d’un nou gerent pel Patronat de Turisme de la capital de la Costa Daurada. El nou responsable de l’ens, Juan Carlos Capilla, ocupava fins el passat mes d’agost el càrrec de Director d’operacions de Serhs (2010-2015), des d’on ha pogut treballar amb totes les destinacions turístiques de l’estat espanyol, així com d’altres d’internacionals.

Nascut a Cambrils el 1971, Capilla ha estat vinculat al sector turístic en càrrecs de responsabilitat entre els que destaca el de director de Destinació de Serhs per a la Costa de Azahar, Costa del Garraf, Costa Daurada i Andorra (2008-2010); Director de Destinació de TUI Travel PLC (2004-2008) per a la Costa Daurada, Costa del Garraf, Pirineus i Andorra; Subdirector Hotelbeds Costa Daurada, Andorra i Pirineus (2002-2004) i, amb anterioritat, Subdirector Barceló Viajes Costa Daurada, Andorra i Pirineus (1999-2002); entre d’altres.

Ha estat treballant activament al llarg dels més de 19 anys de professió sempre vinculat sector del turisme i de serveis i pel regidor de Turisme, Benet Presas, es tracta d’una persona amb una alta capacitació i amb fortes habilitats personals amb un ampli coneixement en vendes i operacions als canals de distribució b2b, b2c, on i off line. “S’ha buscat un professional de reconegut prestigi dins el sector turístic que sabrà gestionar el Patronat tenint present els nous sistemes de comercialització, a més dels tradicionals. Té un perfil professional i de reconegut prestigi dins el sector turístic”, apuntava el regidor.

Pel que fa als estudis el nou gerent ha cursat tècnic en empreses i activitats turístiques a l’escola universitària de Turisme Bettatur; va revalidar el càrrec com a tècnic en empreses i activitats turístiques per l’Escola Oficial de Turisme de Girona de la UdG; a més d’haver desenvolupat un màster en desenvolupament personal i lideratge per la Universitat de Barcelona i actualment està cursant un màster en marketing online i comerç electrònic per l’OBS Business School, entre d’altres aspectes que complementen la formació.

Galeria d'imatges

jcarles.jpg
P1200093.JPG

Document Actions