Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Jugadors de 27 països d’Àfrica, Àsia, Europa i Amèrica disputen a Salou el Challenge de Catalunya

dijous 24 abril 2014

El torneig es disputa al Lumine Golf Club amb un total de 156 golfistes de més alt nivell


Avui ha començat el Challenge de Catalunya a Lumine Golf Club situat a Salou, un torneig que ha reunit grans figures del golf mundial que lluitaran per un mateix títol. Seran un total de 156 dels golfistes participants i entre ells 27 espanyols els que competiran pel títol fins diumenge 27 d’abril.

Ahir es va disputar el Pro-Am inaugural del Challenge de Catalunya en el qual van participar 14 equips formats per un professional i tres amateur. Va guanyar l'equip capitanejat pel professional nord-americà Daniel IM amb les amateur Isabel Millet, Mònica Segura i Jozquina Méndez. Han presidit el lliurament de premis Felip Ortiz, Regidor D'Esports, Joventut i Lleure de l'Ajuntament de Salou, Maria Targa, Directora del Patronat de Turisme de Salou, Alberto Durán, president de la Federació Catalana de Golf, Carrer Carlsson, general Manager de Lumine Golf and Beach Club, Alain de Soultrait, director del Challenge Tour i Javier Gervás, director general de JGolf 18.0.


El Challenge de Catalunya es disputarà a Lumine Golf & Beach Club del 24 al 27 d'abril, torneig promogut conjuntament per la Reial Federació Espanyola de Golf, la Federació Catalana de Golf i la Federació de Golf de Madrid. Compta amb el suport del Challenge Tour Europeu i el Consell Superior d'Esports, així com de Kyocera, Conserves CUCA, Titleist, Seagram s Gin, Tònica Markham i Ibèrics COVAP. Entre els jugadors que hi participen al Challenge de Catalunya destaquen esportistes Jordi García Pinto, actual número 1 del Challenge Tour; Pablo Martín Benavides, guanyador de 3 tornejos del European Tour; José Manuel Lara, guanyador de 2 tornejos de l'European Tour;  Santiago Luna, guanyador de l'European Tour i Sènior Tour; Oliver Wilson, jugador de Ryder Cup 2008; Rhys Davies, guanyador del Tour Europeu i Challenge Tour.

 

 


 

 

Galeria d'imatges

GanadoresProAmChallengeCatalunya.JPG
GanadoresProAmChallengeCatalunya.JPG

Document Actions