Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Julia Gómez destaca la importància de la Diada de Sant Jordi: 'Una societat que llegeix és una societat rica'

dilluns 22 abril 2024

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Salou, Julia Gómez, vol destacar la importància d'aquesta celebració com a pilar fonamental de la cultura catalana, en la qual llibreters i amants de la lectura es converteixen en els grans protagonistes. Sant Jordi no és només un dia per regalar roses, sinó una ocasió per fomentar la lectura entre tots els ciutadans, independentment de la seva edat, sexe o nacionalitat.

La regidora de Cultura subratlla que hi ha una àmplia varietat d'obres literàries adequades a tots els gustos i edats, afirmant que "la lectura és una finestra oberta al món, que ens permet viure mil vides abans de morir".

En aquest sentit, l'Ajuntament de Salou, en col·laboració amb altres regidories, ha preparat un seguit d'activitats que tenen com a objectiu fer del dia de Sant Jordi una veritable festa de la lectura i la cultura.

Julia Gómez convida tothom a descobrir el plaer i la màgia de la lectura i a compartir aquesta passió amb familiars i amics. Recorda, igualment, que una societat que llegeix és una societat rica, no només en coneixement sinó també en humanitat i interculturalitat

Aquestes activitats inclouen lectures públiques, tallers d'escriptura creativa per a nens i adults, així com trobades amb autors locals que compartiran les seves experiències i inspiraran nous lectors.

Julia Gómez convida tothom a descobrir el plaer i la màgia de la lectura i a compartir aquesta passió amb familiars i amics. Recorda, igualment, que una societat que llegeix és una societat rica, no només en coneixement sinó també en humanitat i interculturalitat.

La responsable de l'Àrea de Serveis Culturals de l'Ajuntament de Salou cita les paraules de l'escriptor Jorge Luis Borges que ressonen, especialment, en aquest dia: "Sempre he imaginat que el Paradís serà una mena de biblioteca". Amb aquesta reflexió, Julia Gómez reafirma el seu compromís i de l'equip del Govern local amb la promoció de la Cultura i l'educació, com a pilars de desenvolupament social i creixement personal.

Document Actions