Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Kazajastan tindrà vol directe a Barcelona

divendres 09 maig 2014

Els turistes d’aquest país emergent tindran més facilitats per visitar Salou i la Costa Daurada amb un vol directe des de Almaty a la ciutat comtal


A partir del mes de juny i fins el mes de setembre, Kazajastan tindrà vol directe a Barcelona. Aquest era un dels principals aspectes necessaris per poder incrementar el flux de turistes d’aquest mercat amb la creació de vols xàrters directes que facilitin la comunicació, reduint el nombre d’hores del viatge, entre aquest país i Catalunya. Els vols que seran operats per la línia Air Astana es realitzaran amb un Boeing 767 que comptaran amb un total de 234 places (30 bussiness).


Els turistes de Kazajastan tindran més facilitat per visitar Catalunya  donat que comptaran amb un total de nou vols directe des d’ Almaty, la capital econòmica d’aquest país a Barcelona. Es tracta d’estades de deu dies comercialitzades pel touroperador Travel System. El regidor de turisme, Benet Presas, ha explicat que “és una molt bona notícia per la qual hem treballat molt, de fet a la Fira professional Kift, el Patronat de Turisme de Salou juntament amb l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda va mantenir diferents reunions amb tourperadors on destaquem els contactes establerts amb el president Roman Khan de Travel System per impulsar aquest vol directe i intensificar la presència de turistes d’aquest país a Salou i la Costa Daurada”. Presas ha afegit que “es tracta d’un mercat que ja era important per nosaltres i amb aquest vol s’obren noves possibilitats donat que se’ls facilitarà l’arribada”.   Els ciutadans d’aquest país volaven fins ara des de ciutats russes properes o fent escales amb el conseqüent retard que impliquen els trasllats i les esperes entre els vols. 
El regidor ha destacat la importància de que s’iniciï aquest vol en aquest moment que la moneda del país està un 30% per sota de l’euro perquè denota que el mercat té una gran confiança en que funcioni aquesta ruta i tan aviat la moneda es recuperi es tindrà la base per fer créixer aquest mercat”. 
Per la seva part, el president de l’Associació Hotelera, Eduard Farriol, ha explicat que “aquest vol ajudarà a consolidar un mercat emergent que  es caracteritza per un turisme amb un nivell adquisitiu elevat que pot ser molt interessant per a la nostra destinació ”.


Un mercat en transformació


Kazakhstan compta amb més de 16 milions d’habitants. L’impressionant creixement econòmic de la República de Kazakhstan i el desenvolupament de la capacitat nacional en vint anys de reformes econòmiques donen confiança que el turisme a la República de Kazajastan rebrà adequat desenvolupament en benefici de la gent d’aquest país. El país s’està movent constantment cap a la transformació del seu natural únic i la capacitat dels recursos humans, la millora de la qualitat del servei i la seva presentació a nivell internacional. Prova d’això és l’organització i realització de l’exposició KITF, que s’ha convertit en una part tradicional i integral del turisme nacional. L’exposició KITF 2014 representa 550 empreses a 41 països del món.

Document Actions