Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Kenza Wahbi supera el rècord de la prova i es proclama guanyadora de la Mitja Marató de Salou

dilluns 12 novembre 2007

La Mitja Marató de Salou va ser ahir un èxit, en la seva tornada a l'escena del panorama atlètic, després de 3 anys sense realitzar-se. Els gairebé 600 corredors que es van donar cita en aquest dia, van poder recórrer els carrers de Salou, passant per davant de PortAventura, vorejant les platges i el passeig marítim fins a arribar a Cambrils per a tornar al Pavelló Municipal d'Esports, on estava situada l'arribada. Allí, els més famolencs van poder recuperar forces amb la pasta party organitzada, i els més calorosos es van refrescar a la piscina del poliesportiu que estava habilitada pels corredors. No va faltar de res. Fins i tot una orquestra batucada es va anar passejant per diversos trams del circuit animant al ritme de samba als corredors i acompanyants.

També els més petits van poder gaudir d'aquesta jornada, i uns 160 es van apuntar a la Mini Cursa Infantil de més de 1km que hi havia organitzada simultàniament.

El Chiqui Park, muntat al costat de l'arribada, va possibilitar també que molts pares es poguessin absentar per uns moments per a participar en el Mitja Marató, i deixar als seus fills vigilats en una zona pensada per a ells.

Prova de l'interès municipal per l'esdeveniment, va ser la gran afluència de personalitats polítiques que van estar presents en l'arribada i l'acte de lliurament de premis. Entre ells van destacar, l'alcalde de Salou, Antonio Banyeres; el regidor d'Esports i Joventut, Daniel López; el regidor de Medi Ambient i Sanitat, Festes i Informàtica, Joan A. Brull; la regidora de Ciutadania, Igualtat, Ocupació i Habitatge, Sonia García; el regidor de Governació, Zacarías Henar; el Cap de Coordinació Institucional, Salvador Pellicé; i la regidora d'Hisenda, Rosa Pasquina.

Des d'allí es va expressar la voluntat política per apostar més fort per la Mitja Marató de Salou els anys pròxims, i promoure l'esdeveniment per a convertir-la en una de les més atractives de la zona.

Pel que fa als resultats purament esportius, cal assenyalar que l'atleta olímpica marroquina guanyadora de nombroses proves al nostre país, entre elles la Behobia-San Sebastián, la Mitja Marató de Barcelona, la Mitja Marató de Granollers, la Marató de Gran Canàries, etc, va pujar al més alt del pòdium després de batre a Mireia Sosa Pérez, i Rachael Elliot, que van arribar en segona i tercera posició, respectivament, a 3,32 min i a 7,30 min.

En categoria masculina, Juan Antonio Fernandez va brillar per la seva escapada a partir del km 18 i es va proclamar guanyador, amb un temps de 1:12:03 després de Daniel Cuartero Pastor (1:12:16) i Pedro Ortega Ridao (1:12:42). Els tres van protagonitzar una escapada a partir del km 11, en la qual en el tram final l'acceleració d'en Juan Antonio va ser més forta que la dels seus competidors.

Document Actions