Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L' espectacle de titelles 'La lluna d'en Joan', aquest dissabte al TAS

dijous 14 febrer 2008

Els infants seran els principals destinataris del proper muntatge programat al Teatre Auditori de Salou (TAS). Es tracta d'un espectacle de titelles, titulat 'La lluna d'en Joan', que s'oferirà el proper dissabte, a les 18 hores.

Aquest espectacle està basat en un conte que la Carme Solé Vendrell va escriure i il·lustrar l'any 1982. Les seves il·lustracions i la història que expliquen ha guiat la feina de la companyia Teatre Nu al llarg d'un procés creatiu per poder transmetre l'esperit del conte d'una manera fidel i actual. El resultat és una obra d'uns 55 minuts de durada que ens parla de les emocions d'un nen que ha de salvar la vida del seu pare, un pescador que emmalalteix una nit de tempesta quan un cop de mar li arrabassa la salut.
La direcció artística d'aquest muntatge va a càrrec de Víctor Borràs; i les músiques, de Jaume Escala, Oriol Canals i Ricky Falkener. De la interpretació a l'escenari, se n'ocuparan Núria Crosas i Francesc Mas.

Els interessats en veure aquesta representació poden comprar les entrades de forma anticipada a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou, de 10 a 14 hores; i dijous també de 17 a 20 hores. Dues hores abans de l'espectacle, les localitats, que costen 3 euros, es poden adquirir a les oficines del TAS.

Document Actions