Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'11 de novembre tornarà a celebrar-se la Mitja Marató de Salou

dimecres 03 octubre 2007

Després de 3 anys sense celebrar-se, l'Ajuntament torna a impulsar la Mitja Marató de Salou. La quarta edició d'aquesta cursa de 21.097 metres se celebrarà el proper 11 de novembre.
La novetat en el seu recorregut serà el pas per totes les platges del municipi, la qual cosa farà el circuit més atractiu i divertit per als corredors. Aquest no serà l'únic element, però, que animarà els participants: el ritme de batucada en directe els acompanyarà durant molts trams i en acabar podran prendre part en una pasta-party, on podran recuperar forces.
Els corredors podran disposar, a més, de servei de guarda-roba, de dutxes i de vestidors i de la piscina climatizada, per relaxar-se amb un bany després de la cursa; i seran obsequiats amb una samarreta tècnica de running, entre altres regals. D'altra banda, hi haurà avituallament líquid per a tots ells cada 5 quilòmetres.
Els interessats en apuntar-se a aquesta marató poden fer-ho a la Piscina Municipal de Salou, a la botiga de Salou Virginia Bay; o als comerços de Barcelona anomenats Bikila, Runner's World, Deportes Atleta's i Esportíssim. Les inscripcions, limitades a 700 participants, poden efectuar-se també través d'Internet, en concret, a través de la pàgina web www.atletisme.com. El preu és de 16 euros.
Per a més informació, pot consultar-se la pàgina web www.mitjadesalou.com.

Document Actions