Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Abril Espasa Borràs, alumna de l’Escola Elisabeth, guanya el concurs de dibuix de les jornades d’Educació Viària

dimarts 04 octubre 2022

L’estudiant, a la seva il·lustració, parla de la importància de tenir en compte totes les indicacions de trànsit, per tal de garantir la seguretat de conductors/es i vianants

L’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, i del regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha lliurat l’obsequi a la jove

L'àrea de Serveis Educatius de l'Ajuntament de Salou organitza, cada any, unes sessions sobre educació viària als centres educatius, amb la col·laboració de la Policia Local de Salou

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha fet lliurament d’un obsequi a l’alumna guanyadora del concurs de dibuix, dins el programa de les jornades d’Educació Viària. L’Abril Espasa Borràs, que cursava 6è de Primària de l’Escola Elisabeth, el darrer any, ha estat la seleccionada d’entre més de 1.500 dibuixos participants.

El passat mes de juny es va fer una selecció dels millors dibuixos dels centres i es van exposar al passadís del Teatre Auditori de Salou (TAS). D’aquests seleccionats, s’ha decidit la il·lustració que serà la protagonista del cartell d’Educació Viària per aquest curs 2022-2023.

L’alcalde Pere Granados ha felicitat l’Abril per la seva creació; i l’ha encoratjat en aquesta nova etapa d’inici de l’ESO.

Durant el lliurament de l’obsequi, també hi ha estat present el pare de l’alumna; el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González; el cap de la Policia Local de Salou, Jose Luís Gargallo; així com del director de l’Escola Elisabeth, Enric Masià.

El dibuix guanyador, que porta el lema ‘Seny-al carrer... Si les senyals respectem, ben segurs/es anirem’, parla de la importància de tenir en compte totes les indicacions de trànsit, per tal de garantir la seguretat de conductors/es i vianants.

Dins del programa de les Jornades d’Educació Viària, l'àrea de Serveis Educatius, amb la col·laboració de la Policia Local de Salou, organitza uns cursos als centres educatius, impartits per l’agent Juan Manuel Tortosa, que exposen diversos temes, com el paper de la Policia, el civisme, la seguretat al carrer i a l'hora de viatjar, la presa de decisions, el conductor, i els accidents, entre d’altres. A més, l’àrea de Serveis Educatius realitza, cada any, un sorteig, on s’obsequien bicicletes i material esportiu, a les escoles de primària.

Galeria d'imatges

3.JPG
1.JPG
5.JPG
2.JPG

Document Actions