Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’actuació de ‘Los Morancos’ al TAS s’aplaça fins al mes d’agost

dijous 17 desembre 2015

Malgrat tot, les entrades per a la funció es posen ja a la venda al preu de 25 i 30 euros a les oficines de cultura o a través de ticketmaster

La data de l’actuació s’ha postposat per la pròrroga de l’espectacle a Barcelona  

L’Obra “Antónimos” dels germans Cadaval, més coneguts com Los Morancos, que inicialment s’havia de celebrar al Teatre Auditori de Salou el proper 2 d’abril, s’ha traslladat fins al proper 20 d’agost. Segons han informat fonts de la mateixa companyia, la raó de modificar les dates ha estat la pròrroga de la gira que estan fent les humoristes a Barcelona, on han decidit ampliar el nombre de sessions, i per tant, post posant compromisos adquirits amb anterioritat.

Així doncs, finalment, l’espectacle es podrà veure a Salou el proper 20 d’Agost a les 22 hores al mateix TAS. Tots aquells interessats en assistir a la funció ja poden adquirir les seves entrades a les oficines de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou en horari de dilluns a divendres de 10 a 14h i dimarts i dijous de 17 a 20h, excepte festius, o a través de la xarxa ticketmaster.

El preu de les entrades oscil.la entre els 25 i els 30 euros, més despeses de gestió, en funció de la fila. Així doncs, de la fila 1 a la fila 9 el preu serà de 30€, mentre que de la fila 10 a la fila 19 el preu serà de 25€.

¿Seran antònims? ¿Seran sinònims?... El que està molt clar és que seran Los Morancos en la més pura essència, aquesta essència que ens garanteix 90 minuts de rialles ininterrompudes. Ens demostraran que l’harmonia en la convivència també és possible fins i tot partint de criteris o opinions diferents. Una visió molt particular de la nostra realitat política i social, emmarcada en una posada en escena interactiva que no deixarà indiferent a l’espectador.

Galeria d'imatges

morancos.jpg

Document Actions