Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’AEH Salou reprèn el 'Tasta Salou' a partir d’aquest proper dijous, 26 de gener

dilluns 23 gener 2023

Cada dijous, al vespre, es podran descobrir les creacions de cadascun dels 10 restaurants participants

 

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, Raventós Codorniu i l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, reprenen la iniciativa gastronòmica ‘Tasta Salou’, aquest proper dijous, 26 de gener.

Un total de 10 restaurants elaboraran les seves degustacions que aniran maridades amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava, del celler Raventós Codorniu. El preu del platillo, junt amb la copa, és de 6 euros.

Com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants, rebran una ampolla prèmium de regal. Per completar-lo, cal haver degustat onze propostes gastronòmiques a qualsevol dels restaurants.

En aquesta edició hi participen els següents establiments: El Totxo Taverna; Huma; MRKT de Edu Cuesta; Thai Salou; La Taverna del Áncora; House of Illusion; La Teca Salou; Castillo de Javier; La Gresca Food & Drinks; i Restaurant Córcega.

L’alcalde Pere Granados ha valorat positivament el fet de tornar a organitzar aquesta iniciativa, ja que “sempre rep una molt bona acollida, tant per part de la ciutadania com de la restauració participant, atès que dona l’oportunitat de degustar productes gastronòmics d’excel·lent qualitat, a un preu assequible i representa una molt bona promoció per als restauradors de Salou”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “amb el Tasta Salou dinamitzem l’economia al municipi, entre setmana, i durant tot l’any; i posem en valor l’oferta de gastronomia i restauració amb la què compta Salou”.

El president de l’AEH Salou, Pep Moreno, ha assenyalat que “la ruta gastronòmica permet seguir promovent el consum de proximitat i posar de relleu la diversitat gastronòmica de la ciutat. Una iniciativa que consolida el costum de sortir entre setmana i potencia el consum als bars i restaurants de Salou, tot l'any”.

Els establiments protagonistes, les propostes setmanals, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la pàgina de Facebook i a l’Instagram @tastasalou; i al web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/

Document Actions