Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

l’Ajuntament adjudicarà la concessió d’ús de dos solars per a la construcció de l’Escola Internacional

Davant la rectificació del decret que vetava el crèdit dels Ajuntaments, l’alcalde de Salou defensa que el consistori “ha fet els deures sanejant els comptes en el seu primer any de govern”, i que l’Ajuntament podia accedir al crèdit sense risc, per continuar executant projectes.

dimarts 25 maig 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha declarat avui en roda de premsa,  que la rectificació publicada avui al Boletín Oficial del Estado  sobre la data en la que els municipis deixaran de tenir accés al crèdit “demostra l’estat de caos, que no hi ha idees clares, i que el Govern de Zapatero no sap com reconduir el país”.

Granados ha assegurat que  aquestes mesures “ens estàn portant a una situació límit” i ha defensat que “ nosaltres en un any de govern hem fet els deures, sanejant uns comptes deficitàris” . L’alcalde ha qüestionat el perquè ara molts ajuntaments han de pagar la mala gestió del govern Zapatero, quan nosaltres, per exemple, podem continuar demanant crèdit”. Ha afegit que “les operacions de préstec ens permeten crear projectes i llocs de treball”.

L’alcalde ha manifestat que la decisió paralitza l’obra pública de molts ajuntaments amb les conseqüències negatives que això suposa sobre l’economia de tot un país.

Granados ha afirmat que es tracta d’una mesura que no té cap coherència amb la política marcada pel Govern fa uns mesos i ha denunciat que “les administracions locals hagin de pagar per aquelles que han acumulat més deute”. 
 

ESCOLA INTERNACIONAL

D’altra banda, durant aquesta roda de premsa prèvia al ple, en la que han estat presents el regidor de l’Àrea de Gestió del Territori, Marc Montagut, el regidor de l’Àrea de Gestió Econòmica, Jesús Barragán, i el regidor de l’Àrea de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, Alberto del Hierro, s’ha explicat l’adjudicació que es realitzarà per a la concessió d’ús de dos solars municipals de 3,5 hectàrees per a la construcció de “l’Escola Internacional del Camp-Salou”. L’alcalde ha remarcat la bona ubicació dels solars amb les principals vies de l’entorn i Salou.

En aquest sentit, ha destacat també que el projecte incorpora “conceptes educatius i pedagògics molt innovadors que situen a Salou a l’avantguarda del panorama educatiu internacional”. Granados ha recordat que l’escola “tindrà un impacte econòmic positiu sobre la nostra població perquè suposarà la contractació de serveis i la creació de nous llocs de treball pel municipi”.
També a destacat que el projecte “estableix un compromís amb l’entorn, de forma que molts dels serveis com les instal·lacions esportives i la biblioteca s’ofereixen com servei públic al municipi fora de les hores lectives”.

Document Actions