Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament ajuda 330 famílies de Salou, atorgant un total de 137.420 euros en ajuts per fer front als subministraments de la llar

divendres 02 octubre 2020

La Junta de Govern Local va ampliar, recentment, la dotació pressupostària de la subvenció amb 26.000 euros més, atès l’increment de demanda per la situació de crisi actual

Enguany, l’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat ha registrat 432 sol·licituds per optar a aquesta subvenció, gairebé 170 més que l’any 2019

 

L’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat de l’Ajuntament ha ajudat 330 famílies de Salou, atorgant un total de 137.420,59 euros en subvencions per fer front al pagament dels subministraments de la llar. Aquests ajuts econòmics cobreixen fins a 300 € en concepte de llum, 100 € en concepte d’aigua, i 100 € en concepte de gas, de l’exercici anterior.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que “la nostra prioritat és ajudar, en tot allò que sigui possible, les famílies salouenques per garantir la cobertura de les seves necessitats bàsiques i fer front a la crisi econòmica actual”. En aquest sentit, l’alcalde ha manifestat que “des de l’Ajuntament de Salou, estem incrementant els ajuts, tant de caràcter social, com econòmic, per tal de minimitzar l'impacte de l'emergència social".

Cal dir que la Junta de Govern Local va decidir ampliar, recentment, la dotació pressupostària de la convocatòria de la subvenció amb 26.000 euros més, per tal de garantir l’ajut a totes aquelles famílies que complien amb els requisits establerts. En total, s’han registrat fins a 432 sol·licituds per optar a aquesta subvenció, 167 peticions més que l’any 2019, que en van ser 265.

En aquest sentit, la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, ha assenyalat que “enguany, ateses les circumstàncies actuals causades per la COVID-19, des de la nostra àrea hem detectat un increment molt notable en les sol·licituds d'aquest ajut”. Per tant, “atès el compromís del nostre Ajuntament de no deixar la població descoberta de les necessitats bàsiques, vam augmentar el pressupost inicial i donar resposta, així, a totes les peticions presentades per part de la ciutadania”.

Cal recordar, també, que durant els mesos de confinament, atès que es van suspendre tots els terminis administratius, l’Ajuntament de Salou va decidir allargar el període per presentar les sol·licituds fins al 21 de juliol de 2020.

Document Actions