Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament aprova la reforma dels vestuaris de l’àrea esportiva municipal de Salou

Aquesta actuació s’emmarca en la voluntat de millora dels equipaments municipals i esportius de la ciutat per tal que els ciutadans disposin de serveis de qualitat

dijous 06 maig 2010

L’Ajuntament de Salou ha donat també llum verda al Projecte de Reforma dels vestuaris de l’àrea esportiva municipal de Salou. L’alcalde, Pere Granados, ha firmat avui el contracte administratiu amb l’empresa adjudicatària que realitzarà els treballs de reforma. El termini d’execució d’aquesta actuació és de dos mesos que es comptabilitzaran a partir de l’inici de les obres.

Els treballs consistiran en la reforma dels interiors d’aquest espai així com la instal·lació de calefacció als vestuaris. Pel que fa a la reforma interior, es col·locarà paviment, nou, s’enrajolaran les parets, es realitzarà una nova instal·lació d’aixetes i lampisteria.

Aquesta actuació s’inclou dins del Fons d’Inversió Local i tenen un pressupost d’execució per contracte de 50.000 euros.

Segons l’alcalde, "les obres s’emmarquen dins la voluntat del govern de millorar els equipaments municipals i esportius de la ciutat per tal que els ciutadans disposin de serveis de qualitat".

 

Document Actions