Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament convoca al sector restaurador del municipi per a presentar “Sabor Salou 2012”

Més d’una trentena de persones van participar en aquesta trobada per debatre els seus punts de vista i aportar idees enriquidores per a aquesta nova edició

dimecres 21 desembre 2011

La Sala de Premsa de l’Ajuntament de Salou va acollir ahir a la tarda la primera reunió informativa de la segona edició de l’esdeveniment Sabor Salou, que tindrà lloc el proper mes de març al Passeig Jaume I de Salou.

Més de 30 empresaris vinculats al sector de la restauració de Salou, així com representants d’importants cellers, bodegues, cooperatives i D.O. del nostre territori es van donar cita per conèixer les propostes de l’edició 2012 d’aquesta important iniciativa.

M. José Rodríguez, regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou, regidoria organitzadora d’aquest esdeveniment, va iniciar el torn de paraula agraint a totes aquelles persones que van confiar en el projecte i que van fer possible que l’edició de 2011 comptés amb un èxit rotund, superant les més de 15.000 visites al llarg dels tres dies així com amb més de 13.000 degustacions servides.

A continuació Andrea Mazzanti va seguir amb el torn de paraula. Mazzanti,  com a responsable de la direcció tècnica de l’esdeveniment, va fer un repàs a les xifres obtingudes en l’edició anterior, tan pel que fa a aspectes logístics com referents al grau de satisfacció dels expositors que es va situar en una mitjana de 4 sobre 5 en l’edició de 2011. Tot seguit, va presentar les característiques d’aquesta segona edició.

Gran expectació per a la 2a edició
La segona edició de Sabor Salou neix amb una gran expectativa, doncs són molts els establiments que ja han confirmat que volen repetir l’experiència de l’any anterior i tornar a disposar d’un estand, alhora que molts establiments que no van ser-hi en la primera edició han contactat ja amb l’organització per tal de poder disposar informació i veure quines són les possibilitats per a formar part d’aquest esdeveniment.

Això demostra que l’èxit assolit en la primera edició ha permès que Sabor Salou es posicioni com una fira estratègica vinculada a la gastronomia de Salou i als productes de qualitat presents en el nostre territori. Les expectatives de l’organització són superar els 34 estands de l’edició anterior i incrementar considerablement el nombre de visitants rebuts així com la xifra de packs de degustació venuts.

Una edició millorada
L’organització de l’esdeveniment Sabor Salou ha recollit les suggerències de diversos expositors que van participar l’any passat. Recollides i analitzades totes elles, s’han tingut en compte en la planificació d’aquesta segona fira.

Així doncs, per tal d’agilitzar la venda dels packs degustació i aconseguir una major circulació dels visitants per a tots els estands, està previst que en aquesta segona edició el multipliquin els punts d’informació.

La incorporació de més taules de suport per tal que els visitants puguin gaudir còmodament de les degustacions seleccionades, així com la implicació de més entitats del municipi per impulsar activitats culturals són aspectes que també es tindran e compte per tal de millorar la segona edició de Sabor Salou que es preveu encara molt més exitosa.

També està previst que al 2012 s’ampliï el cartell d’activitats complementàries. En la passada edició es van celebrar cates de vins, de tés, demostracions culinàries i xerrades sobre alimentació saludable que van comptar amb un gran èxit de participants.

Document Actions