Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou, a punt d’enllestir la nova aplicació per a mòbil per aparcar en zona blava que comportarà múltiples avantatges per als usuaris

dilluns 21 setembre 2020

L’aplicació Aparcar APP agilitzarà el procés de pagament sense haver d’anar al parquímetre

Amb aquesta eina es pagarà només pel temps real d’estacionament, indicant l’hora d’inici d’estada i l’hora final

Gràcies al sistema de geolocalització, l’app localitzarà el carrer on s’ha estacionat i la tarifa corresponent, en cada cas

 

L’Ajuntament de Salou està ultimant els detalls d’una nova aplicació per a telèfon mòbil que es diu Aparcar i que permetrà múltiples avantatges per als usuaris de Salou, que s’estalviaran d’anar fins al parquímetre i pagaran només pel temps real d’estacionament, indicant l’hora d’inici d’estada i l’hora final.

A més, gràcies al sistema de geolocalització, l’app localitzarà el carrer on s’ha estacionat i la tarifa corresponent, en cada cas.

L’usuari només s’haurà de registrar una vegada i ja podrà fer servir l’aplicació sempre que vulgui.

L’App també facilitarà l’ús d’estacions de càrrega de vehicles elèctrics.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha explicat que “estem treballant, encara, en aquesta nova aplicació que aportarà simplicitat i comoditat a l’usuari final”. L’edil ha assenyalat que “l’app tindrà efectivitat, també, per a altres municipis de l’entorn, com Reus, Cambrils i Tarragona”.

 

Document Actions