Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou acull l’exposició ‘aigua en equilibri’

El proper dia 31 de gener arribarà a Salou aquesta iniciativa per sensibilitzar sobre la nova cultura de l'aigua basada en l'estalvi i la gestió eficaç

dimecres 26 gener 2011

L’Ajuntament de Salou acollirà del dia 31 de gener al 13 de març, al passadís del TAS, l’exposició itinerant 'Aigua en equilibri', que tracta dels principis bàsics de la nova cultura de l'aigua i la gestió sostenible dels rius. L'exposició s'emmarca en el projecte Sud'eau, 'Gestió Local i Participativa de l'Aigua i dels rius del sud-oest Europeu', que té com a prioritat la millora de la protecció i conservació del medi ambient i l'entorn natural del sud d'Europa.

El Sud'eau vol aconseguir el bon estat ecològic de l'aigua i dels rius; assegurar l'ús sostenible de l'aigua a partir de la recuperació i de la gestió de la demanda; i promoure la participació ciutadana en la planificació i gestió de l'aigua. El Sud'eau té com a eix els principals criteris que s'inscriuen en el marc de la Directiva Marc de l'Aigua (DMA): l'ambiental el qual vol aconseguir el bon estat ecològic de l'aigua i dels rius; l'econòmic per tal d'assegurar l'ús sostenible de l'aigua a partir de la recuperació de costos i de la gestió de la demanda; i el social, que té com objectiu promoure la participació ciutadana en la planificació i gestió de l'aigua.

L’exposició té un caràcter tridimensional i divulgatiu adreçat a tota la ciutadania. En paraules de la regidora de Medi Ambient, Montserrat Porter es tracta de “una bona iniciativa per fer entendre a la ciutadania el valor que tenen els recursos naturals limitats que  s’han d’optimitzar i planificar”:

Galeria d'imatges

exposici.JPG

Document Actions