Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou acull l’exposició fotogràfica per sensibilitzar sobre la integració dels discapacitats

El proper divendres dia 30 de juliol a les 12 hores tindrà lloc al consistori la inauguració de l’exposició itinierant ‘Una finestra a la igualtat’ de la Fundació Privada Onada

dimecres 28 juliol 2010

L’Ajuntament de Salou acollirà a partir del 30 de juliol i fins al 31 d’agost l’exposició fotogràfica itinerant sota el títol ‘Una finestra a la igualtat’ de la Fundació Privada Onada amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre les persones que tenen una discapacitat.

L’exposició que s’inaugurà el proper divendres dia 30 de juliol a les 12 hores, es podrà veure al passadís de l’Ajuntament de Salou. A l’acte inaugural assistiran el President de Patronat de la Fundació, Sr Josep Gomis i Martí i la directora de la Fundació Onada Esperanza Picó Campo així com la regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera.

L’objectiu d’aquesta exposició és la de sensibilitzar a la població de Tarragona en relació a les persones amb discapacitat per promoure la integració  socio-laboral d’aquest col·lectiu i per tal que la seva incorporació es faci d’una  manera més fluïda.

L’exposició formada per 22 instantànies  a color i blanc i negre volen transmetre que la discapacitat no és un element de diferència, aquestes persones senten d’igual manera i tenen  habilitats i capacitats per poder integrar-se al món laboral. Aquesta exposició amb fotografies de persones que formen part de la Fundació va néixer amb la voluntat de que el procés d’integració a un ambient social i laboral es doni en termes de normalitat.

Galeria d'imatges

exposici_onada.jpg

Document Actions