Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou allarga el pagament de l’IBI i de la taxa d’escombraries fins al 2 de novembre

dimarts 16 juny 2020

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que ‘estem treballant per flexibilitzar, al màxim, el pagament de les obligacions tributàries de tots els salouencs i salouenques’
 
El regidor d’Hisenda i Gestió Econòmica, Yeray Moreno, assenyala que ‘a les persones que tenen domiciliats pel banc aquests impostos, se’ls girarà l’1 de setembre’
 
L’Ajuntament de Salou, a través de l’Àrea d’Hisenda i Gestió Econòmica, allarga el pagament de l’Impost de Béns Immobles (IBI) i de la Taxa d’Escombraries, dos dels impostos més importants de la tresoreria municipal, fins al proper dia 2 de novembre, com a mesura per fer front a la COVID-19. Així, aquests dos tributs es poden abonar, enguany, doncs, des del 15 de juny i fins al 2 de novembre.
 
Inicialment, és a dir, abans de la crisi sanitària, la Taxa d’Escombraries i l’IBI tenien com a terminis de pagament del 15 de juny al 15 de setembre. I, pels rebuts domiciliats, l’1 d'agost. Amb aquesta mesura de flexibilitat es guanyen uns mesos de respir en les economies domèstiques dels salouencs i les salouenques.
 
L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “la nostra intenció es flexibilitzar, al màxim, el pagament de les obligacions tributàries dels nostres ciutadans i ciutadanes, atès que entenem que és un moment difícil i la nostra voluntat és que les famílies disposin de la màxima liquiditat, en el moment actual”.
 
Per la seva banda, el regidor d’Hisenda i Gestió Econòmica, Yeray Moreno, ha assenyalat que “l’IBI i la Taxa d’Escombraries ho té domiciliat el 77% de la població i, en aquest sentit, han de saber que els rebuts pertinents se’ls giraran l’1 de setembre, en aquest cas”.
 
Recordem que existeixen quatre fórmules diferents per fer el pagament dels diferents impostos municipals, tant pel que fa a IBI, com per la Taxa d’Escombraries, la Taxa de Vehicles i la Taxa de Guals.
 
- A través de domiciliació bancària.
- Tenint en compte les dates, amb les pròrrogues establertes (per la COVID-19) (Veure quadre adjunt).
- A través del sistema de pagament avançat.
- A través del sistema de pagament fraccionat.

Document Actions