Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou amplia el contracte d’arrendament amb ADIF per la zona d'aparcament del costat de l’estació

dilluns 23 maig 2016

Els terrenys estan situats al recinte ferroviari de Salou i es destinen a estacionament regulat de vehicles i a espais lliures amb capacitat per a un centenar d'aparcaments


L’Ajuntament de Salou ha ampliat el contracte d’arrendament dels terrenys propietat de l’entitat pública empresarial Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (ADIF), situats al recinte ferroviari de Salou. Aquests terrenys es destinaran a l’estacionament regulat de vehicles i a espais lliures.

L’acord s’inicia l’any 2009 amb la signatura del primer contracte, que posteriorment s’ha anat ampliant en els anys fins a l’actualitat. El solar de 2.564 metres quadrats, està ubicat al Carrer Carril s/n de Salou i està destinat a l’activitat d’estacionament públic amb regulació horària durant la Setmana Santa i el període comprès entre l’1 de juny i el 30 de setembre. La resta de l’any és un solar destinat a l’aparcament lliure.

En aquesta nova ampliació del contracte amb un cost de 6000 euros anuals s’inclou una altra finques urbana situada al carrer Guillem de Claramunt s/n de 725,25 metres quadrats, amb la finalitat de destinar-la a aparcament públic gratuït. En total, en aquests 2 solars s’hi poden estacionar fins a un centenar de vehicles.

Toni Brull indica “ que amb aquest contracte es mantenen les places de aparcament per el casc antic i que aquetes finques seran en breu de titularitat municipal” , una vegada es desmantelli la via actual. “A més es durà una actuació important a l’ arbrat, que actualment causa molèsties al veïnat”.Galeria d'imatges

petita_aparcament.jpg
aparcament.jpg

Document Actions