Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou amplia la xarxa de punts wifi en instal·lacions municipals

dimarts 08 juny 2021

Es reforça la cobertura i es dota de connectivitat amb fibra òptica; i s’afegeixen nous punts a la xarxa SALOU CONNECTA, al Pavelló Central, al Pavelló de Ponent i a la zona de la Masia Tous

Les principals oficines d’atenció ciutadana, a l’Ajuntament i Serveis Socials, es doten de càmeres de seguretat integrades al sistema de videovigilància corporatiu

 

Durant aquest darrer any, l’Ajuntament de Salou ha reforçat i ampliat la xarxa de punts wifi públics, SALOU CONNECTA, en diversos espais i instal·lacions municipals.

S’ha dotat de cobertura wifi el Pavelló de Ponent, que cobreix la zona de pista i grades, i també la zona on va ubicat el servei de cafeteria del pavelló. S’ha reforçat, a més, la cobertura wifi al Pavelló Central, amb la instal·lació de nous punts d’accés que permeten cobrir la zona de pista i les dues grades de públic.

En ambdós edificis d’equipaments esportius, s’ha ampliat la connectivitat amb fibra òptica, que permet millorar les comunicacions, oferir millor servei wifi públic, i, en el cas del Pavelló Central, també, poder dotar d’una connexió permanent per a retransmissions esportives, via streaming.

Així mateix, durant el mes de maig, s’ha habilitat una connexió de fibra òptica als equipaments municipals de la Masia Tous, on es troben ubicats serveis de Joventut i Infància, i que ha permès millorar la connectivitat de la seu municipal i afegir nous punts d’accés a la xarxa de wifi públic SALOU CONNECTA als edificis municipals i a la zona enjardinada del seu entorn.

D’aquesta forma, s’amplia i es reforça la xarxa wifi públic SALOU CONNECTA i que ja permet connexió en diversos punts del municipi, els quals es poden consultar en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ).

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat positivament la incorporació d’aquests nous punts a la xarxa de connexió, ja que “facilita les tasques diàries dels treballadors/es i ofereix un nou servei i millor qualitat als usuaris/àries que fan servir aquests equipaments municipals”.

Per la seva banda, el regidor de Noves Tecnologies, Jesús Barragán, ha explicat que “durant el període de confinament, també es van instal·lar sistemes de càmeres de seguretat a diverses oficines d’atenció municipals, com a la zona de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada al hall de l’Ajuntament, i a les zones d’atenció dels Serveis Socials a Acció Social i a l’Espai MAS”.

En total, s’han instal·lat 6 càmeres de seguretat que s’han integrat al sistema centralitzat de videovigilància que es gestiona des de Policia Local de Salou. A l’OAC, s’ha complementat la col·locació amb un sensor de temperatura i humitat ambientals, que mostra, en tot moment, les condicions de la sala d’espera i atenció principal de l’Administració.

Document Actions