Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou amplia les feines de rehabilitació de l’Escola Santa Maria del Mar

Aquestes actuacions extraordinàries no previstes en el pla inicial s’han pogut dur a terme gràcies a la optimització dels recursos i els equips de treball

dimecres 05 gener 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, el regidor de Serveis Interns, Jesús Barragán i  el Regidor de Serveis i Via Pública, Pedro Márquez han visitat avui l’Escola Santa Maria del Mar on han pogut veure de prop una sèrie de millores realitzades no previstes en el Pla de Rehabilitació de l’escola realitzades mitjançant els treballadors d’ un Pla Ocupacional que finalitza el dia 7 de gener.

Les reformes realitzades engloben aspectes de manteniment dels edificis i millora dels espais. La novetat és que tot i no està previst en el Pla inicial, i donada l’efectivitat de l’equip de treball, s’ha pogut realitzar una rehabilitació integral de la façana de l’escola així com pintura i reparació de les zones de pas interiors de l’escola i zones com banys, vestuari, cuina, passadissos... A més, s’han incorporat nous paviments exteriors en zones on es feien tolls dins dels patis i de la pròpia escola. Aquestes feines no estaven previstes en el pressupost i projecte inicial però s’han pogut realitzant optimitzant els recursos econòmics i de personal. En conjunt, es tracta d’una obra de reforma integral adreçada al sanejament de les superfícies i els envans. 

Els plans d’ocupació van començar el mes de maig de 2010 i finalitzaran el dia 7 de gener.  A banda de l’escola Santa Maria del Mar també s’ha realitzat treballs de manteniment i millora a:

CEIP EUROPA
CEIP SALOU
EDIFICI MUNICIPAL DEL TRIANGLE
PAVELLÓ ZONA ESTIVAL
LLAR D’AVIS DEL PARC DE LA CIUTAT
DEIXALLERIA MUNICIPAL
PARC DE LA CIUTAT
ZONA ESPORTIVA CAMP DE FUTBOL
PISCINA MUNICIPAL
EDIFICI AJUNTAMENT SALOU
EDIFICI POLICIA LOCAL


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha recordat que “ el manteniment dels edificis de la ciutat ha estat una assignatura pendent i és un aspecte imprescindible per optimitzar tots aquells edificis i serveis amb els que ja compta la nostra ciutat” i ha afegit que “estem optimitzant els recursos per treure el major profit dels plans ocupacionals que incorporem i que a la vegada donen feina a ciutadans de Salou en situació d’atur de llarga durada”.

 

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions