Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou amplia les obres del Barranc de Barenys

Es millorarà el cobriment del Barranc al seu pas pel carrer C, en el tram comprés entre la via del tren i el carrer del Sol de Salou, per tal d’aconseguir una superfície de desguàs uniforme

dimarts 10 juliol 2012

L’Ajuntament ha donat llum verda a una ampliació de les obres del Barranc de Barenys després de la seva aprovació avui per Junta de Govern.  Aquesta ampliació implica el cobriment del barranc de Barenys al seu pas pel carrer C, en el tram comprés entre la via del tren i el carrer del Sol. Aquesta modificació ha vingut donada després de detectar que les lloses dels carrers València, Sol i passeig Miramar estaven més baixes que el pas existent per sota de la via del tren, fet que redueix el cabal que es pot desguassar en aquest punt. Aquestes obres són necessàries per tal d’aconseguir una superfície de desguàs uniforme en tot el recorregut.

El regidor d’urbanisme, Marc Montagut, ha explicat que “aquesta modificació es realitza per perfeccionar el projecte i assegurar-nos que el desguàs de les aigües es realitzarà sense cap tipus de problema” i ha afegit que “val la pena realitzar aquest esforç per tenir la millor canalització possible” . El pressupost destinat per aquesta actuació posterior és de 25.819.  El gruix de les obres de reconstrucció del calaix de Barenys al carrer C, al barri de la Salut, van finalitzar després de dos mesos de treballs. En aquestes obres es va reconstruir el carrer que va quedar rebentat amb la darrera de les inundacions del 21 de març. Així, amb les obres d’enginyeria realitzades es passa dels 25 metres cúbics per segon fins als 32 metres cúbics per segon.
Durant els treballs també es van reconstruir els murs de les comunitats de veïns adjacents al carrer que van quedar també afectades per la important força de la barrancada.

Galeria d'imatges

barenys.JPG
barenys.JPG

Document Actions