Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou aprova les obres per reduir barreres arquitectòniques

El projecte crearà un total de 176 guals i adaptarà les voreres per a les persones amb mobilitat reduïda

dijous 15 juliol 2010

L’Ajuntament de Salou ha aprovat la segona fase del projecte d’obres ordinàries del pla d’accessibilitat municipal de Salou que consistirà en la construcció d’un total de 176 guals a les vies urbanes de la ciutat per facilitar l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda.
Els 176 guals totals es distribuiran en tres zones diferents:

La zona 1: passeig Miramar, c/ del Sol, plaça Mossèn Muntanyola i c/València on es crearan un total de 75; la zona 2 formada per  c/Carles Roig, c/Guillem de Montcada, c/Cambrils amb Via Aurèlia i els carrers compresos entre C/Ciudad de Reus i c/Barcelona on es crearan un total de 68 guals i la zona 3 amb els carrers entre via Roma, via Aurèlia i camí Reial i C/ Berenguer de Palou i perpendiculars fins la via Augusta on en total es crearan 33 guals més.

Aquest projecte consistirà en la demolició de determinades punts de la vorera, construcció dels guals i adaptació de les voreres, senyalització i actuacions per tal de poder adaptar el mobiliari urbà.

Actualment, l’Ajuntament de Salou està actuant a les vies urbanes, parcs i altres espais públics del municipi per tal de poder adaptar a l’ús d’aquestes instal·lacions per a les persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, totes les noves actuacions urbanístiques que es deriven dels diferents projectes d’urbanització que es presenten a l’Ajuntament, per tal de ser acceptats i aprovats han de garantir en tot moment l’accessibilitat i la utilització amb caràcter general dels espais públics complint els criteris bàsics per la supressió de barreres arquitectòniques.

 

 

Document Actions