Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou bonifica les inscripcions on-line al programa de 'Carretera i Manta'

Els ciutadans podran inscriure’s a les activitats des de casa seva mitjançant la plana web de l’Oficina Virtual

divendres 14 gener 2011

L’Ajuntament de Salou bonifica la inscripció a les diferents activitats del programa de Carretera i Manta pel primer trimestre de 2011 continuant en la seva política d’incrementar el nombre de tràmits on-line disponibles a la seva oficina virtual www.salou.cat/ov.   Tots els interessats que tramitin la seva inscripció de forma telemàtica veuran bonificat el preu de l’activitat en un 5%. Recentement l’Ajuntament ja va impulsar la possibilitat d’inscriure’s a tots els processos selectius de manera telemàtica.

En aquest sentit, qualsevol ciutadà de Salou que vulgui realitzar l'inscripció a qualsevol de les activitats publicades ho podrà fer directament des de casa seva mitjançant la plana web de l’Oficina Virtual. El sistema, sol•licitarà al ciutadà la documentació necessària, validarà la seva identitat mitjançant certificat digital IdCat o  DNI electrònic, i permetrà realitzar el pagament on-line connectat directament amb la plataforma de pagament habilitada  a l’efecte.

 “Es tracta d’una aposta per les inscripcions telemàtiques completes,  incloent tots els controls tècnics necessaris: control d’aforament màxim de cada activitat, validació de l’empadronament al municipi, i també l’opció de pagament  on-line” va afirmar el regidor de Serveis Interns, Jesus Barragán i va afeigr que “aquest nou canal facilita tant el propi procés de la inscripció com la seva gestió posterior per part de cada administració local.”

Per la seva part, la regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, va explicar que “creiem que el públic jove al que va destinat, respondrà perfectament a aquesta iniciativa utilitzant les noves tecnologies proposades des de l’Ajuntament”. 

Actualment hi ha un total d’onze activitats publicades i en període  obert d’inscripcions a partir del dia 10 de gener:  Cursos de manipulador d’aliments,  d’Iniciació a la cocteleria o Sortides a la neu  són algunes de les propostes del programa Carretera i Manta que poden admetre les inscripcions on-line amb la corresponent bonificació del 5%.

Aquestes actuacions de l’Ajuntament de Salou formen part del projecte “IMPULS A L’ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA” cofinançat per Fons Europeus en un 50% i per la Diputació de Tarragona en un 25% del pressupost total que ascendeix als 400.000€.

Document Actions