Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou celebra avui dijous el Dia Internacional de les Persones Grans

dijous 01 octubre 2020

Enguany, la situació actual provocada per la crisi sanitària de la COVID-19 no permet celebrar els tradicionals actes presencials al voltant de l'1 d'octubre

 

L’Ajuntament de Salou celebra avui dijous, 1 d’octubre, el Dia Internacional de les Persones Grans, proclamat per l’Assemblea General de les Nacions Unides, el 14 de desembre de 1990.

Enguany, la situació actual provocada per la crisi sanitària de la COVID-19 no permet celebrar els tradicionals actes de forma presencial al voltant d’aquest dia, com la degustació de rom cremat i cantada d'havaneres, o bé el dinar homenatge a la gent gran, amb posterior ball amb orquestra.

Cal dir que la prioritat màxima de l'Ajuntament és complir totes aquelles mesures existents per tal de frenar la pandèmia. Tanmateix, el Consistori té la voluntat de reconèixer el paper fonamental que juguen les persones grans al municipi de Salou per al desenvolupament humà i econòmic i per la seva gran contribució al passat, al present i al futur de la vila.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat en valor “el paper fonamental que juga la gent gran a la nostra societat i al nostre municipi, com a exemple a seguir en tots els aspectes, per l’esforç i perseverança al llarg de la seva vida, per posar al nostre abast un món millor”. Granados ha assenyalat que “malgrat que no puguem celebrar-ho com els altres anys, volem tenir unes paraules de reconeixement per a les persones grans i fer-les sentir les veritables protagonistes en el dia d’avui”.

Per la seva banda, segons ha assenyalat la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, “des de la regidoria de Gent Gran hem cregut que el més prudent i adequat pels nostres avis i àvies és no celebrar aquells actes on hi pugui haver qualsevol risc de contagi”. L’edila ha indicat que “som conscients dels difícils moments que viu la població, i, en especial, la gent gran, en tractar-se d'un col·lectiu de risc; i és per aquest motiu que seguirem treballant per dotar de mesures efectives per facilitar la qualitat de vida de la nostra ciutadania i intentar remoure tots aquells obstacles que puguin sorgir".

Document Actions