Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou col·labora amb la Generalitat per consolidar la borsa d’Habitatge pel lloguer social

Amb aquest conveni, el Consistori ofereix els seus recursos a nivell de personal tècnic i administratiu per tal d’oferir aquest servei als ciutadans

dimecres 21 juliol 2010

L’Ajuntament de Salou ha signat un conveni marc de col·laboració amb ADIGSA, empresa pública de la Generalitat de Catalunya pel manteniment i desenvolupament de la Borsa d’Habitatge per al Lloguer Social al municipi de Salou.
Aquest conveni signat avui consolida la col·laboració de l’Ajuntament amb la Generalitat per tal de tramitar i gestionar les sol·licituds de subvencions i si s’escau el pagament dels ajuts dels programes previstos. A més de continuar amb la gestió dels habitatges que enguany i en el futur, siguin gestionats a través d’Adigsa per tal de facilitar l’accés a l’habitatge digne.

Amb aquest conveni, l’Ajuntament ofereix els seus recursos a nivell de personal tècnic i administratiu per tal d’oferir aquest servei. En aquest sentit, una persona coordina les actuacions del personal adscrit i de les relacions amb la Generalitat. El consistori es compromet, entre d’altres aspectes, a fer tasques d’assessorament i acompanyament al llogater a la cerca de l’habitatge, la mediació entre propietari i llogater i el seguiment de la bona utilització dels habitatges així com el control dels pagaments del lloguer o la gestió d’ajuts pel pagament de l’habitatge.

Les dues administracions col·laboraran en matèria d’utilització comú de recursos, de formació i gestió administrativa. En aquest sentit, (ADIGSA) Adigsa destinarà una aportació inicial de 15.210 euros a més de les aportacions econòmiques pels serveis prestats, que en el 2009 varen ser de 26.000€, per cobrir una part de les despeses dels serveis mínims d’atenció ciutadana i assessorament relacionats amb els programes i ajuts de la Xarxa de Mediació per el Lloguer Social.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha remarcat la importància de la coordinació entre administracions i ha afegit que “perseguim des de fa temps aquesta col·laboració entre administracions per tal de facilitar  l’optimització de recursos “ i ha afegit que “aquest conveni marc ens permet continuar oferint als ciutadans que més ho necessitin solucions i alternatives en matèria d’habitatge”.

Document Actions