Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou col·labora en el Concurs Fotogràfic “Ensenya’ns com estalvies energia"

L’Institut Català d’Energia premiarà les millors propostes d’estalvi energètic a través del Concurs Fotogràfic

divendres 28 maig 2010

L’Institut Català d’Energia, amb el suport de l’Ajuntament de Salou, ha posat en marxa el concurs fotogràfic “Ensenya’ns com estalvies energia”, en el marc de la “Setmana de l’Energia”, que aquest any tindrà lloc del 14 al 20 de Juny amb l’objectiu de promoure mesures d’estalvi i eficiència energètica entre la població.

El concurs és obert a tothom i compta amb tres categories de participació:

- Categoria artística:  es premiarà la fotografia que mostri la mesura d’estalvi energètic més atractiva estèticament.
- Categoria divertida: Es premiarà la fotografia que mostri la mesura d’estalvi energètic més graciosa i amb més sentit de l’humor.
- Categoria original: Es premiarà la mesura d’estalvi energètic més original i que suposi una gran reducció del consum energètic domèstic.

Les persones que resultin guanyadores en cadascuna de les tres categories, seran premiades amb una bicicleta de la marca Monty.

La campanya compta amb la col·laboració de diversos ajuntaments catalans, entre els quals  hi ha l’Ajuntament el de Salou. A cadascun d’aquests municipis adherits, s’hi exposaran totes les fotografies presentades pels seus veïns i veïnes. En el cas de Salou, la mostra tindrà lloc al passadís del TAS del 14 al 20 de juny.

El termini de presentació de fotografies estarà obert fins al proper dia 20 de juny. Les bases i la forma de participar i enviar les fotografies es poden consultar a l’apartat de la Setmana de l’Energia de la web de l’ICAEN (www.gencat.cat/icaen ).

Document Actions