Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou col·labora en la millora de l’edifici de Càritas

L’alcalde de Salou visita les instal·lacions de l’entitat que ajuda a més de 240 famílies

dilluns 16 agost 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat juntament amb Esteve Tomàs, representant de Càritas, i el mossèn de la parròquia de Santa Maria del Mar, Santiago Soro, les instal·lacions de Càritas després de les reformes realitzades a l’edifici i l’organització. Les millores han consistit en feines de restauració de pintura exterior i interior així com repassada en el guix de les parets del interior.

L’alcalde de Salou ha remarcat “la importància d’estar del costat d’una entitat com Càritas que dona suport realment als que més ho necessitin”. Actualment, més de 240 famílies de la ciutat reben ajuda d’algun tipus per aquesta organització oficial d’acció caritativa i social vinculada a l’Església Catòlica.

L’Ajuntament col·labora activament amb Càritas a través de la Regidoria d’Acció Social i amb diferents iniciatives com la donació realitzada al 2009 per l’actual equip de Govern. Càritas de Salou han realitzat també una reforma en el seus sistema organitzatiu distribuint els dies de repartiment d’aliments en tres dies diferents cada dos setmanes millorant la distribució.

 

 

 

 

Galeria d'imatges

DSC00744_2.JPG

Document Actions