Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou concedeix ajuts extraordinaris a les empreses d’oci nocturn del municipi

dimecres 15 juny 2022

Es destina un total de 82.000 euros. Cada beneficiari podrà obtenir una subvenció màxima de 2.000 euros

Les instàncies es poden presentar des d’avui dimecres, 15 de juny, i fins al 5 de juliol, a través de la Seu Electrònica, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ)

 

L’Ajuntament de Salou ha obert, avui dimecres, 15 de juny, una nova convocatòria per a la concessió d’ajuts extraordinaris, adreçats a les empreses d'oci nocturn del municipi.

Aquesta subvenció té com a objectiu ajudar a pal·liar la dràstica reducció d'ingressos, provocada pels successius tancaments esdevinguts durant la crisi sanitària de la COVID-19; i, per tant, contribuir a la reactivació econòmica d’aquest sector i a la seva tornada a la normalitat.

Es poden beneficiar d’aquests ajuts aquelles empreses del sector de l’oci nocturn, que van haver de tancar al públic, suspendre l’activitat o reduir l’aforament, com a conseqüència de les mesures de la COVID-19. S’inclouen bars musicals; discoteques; sales de ball; sales de festes amb espectacle; i karaoke.

L’Ajuntament destina un total de 82.000 euros.

Les empreses podran rebre una subvenció màxima de 2.000 euros, tenint en compte que només es pot presentar una sol·licitud per activitat econòmica.

Les instàncies es poden lliurar, des d’avui dimecres, i fins al 5 de juliol, de forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ). Cal adjuntar la documentació necessària. En aquest mateix link, es poden consultar les bases de la convocatòria.

Document Actions