Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou convoca noves places de treballadors interins

divendres 02 octubre 2015

El consistori obre demà dissabte tres processos selectius

L’Ajuntament de la capital de la Costa Daurada enceta demà dissabte el termini per a la convocatòria de places per a diversos processos selectius i amb la finalitat de cobrir diversos llocs vacants. Així doncs, els processos que s’oferiran i als quals poden accedir tots els qui compleixin els requisits són:

-Procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball d’auxiliars administratius/ves. El termini de presentació d’instàncies va del 3 al 22 d’octubre ambdós dies inclosos.

-Procés selectiu d’un lloc de treball de tècnic/a mitjà interí/na del Servei de RRHH, Organització i Qualitat. El termini de presentació d’instàncies va del 3 al 13 d’octubre ambdós dies inclosos.

-Procés selectiu d’un lloc de treball d’enginyer tècnic industrial interí/na. El termini de presentació d’instàncies va del 3 al 13 d’octubre ambdós dies inclosos.

Les bases de la convocatòria on s’especifiquen els diferents requisits a complir; així com les proves si s’escau, els drets d’examen i el funcionament del procés es pot consultar a la plana web de l’Ajuntament, www.salou.cat, Oficina Virtual, Taulell d’Anuncis, Anuncis de l’Ajuntament i buscar a la taula de Recursos Humans la convocatòria concreta. També es pot accedir per accés directe a la Oferta Pública d’Ocupació.

Galeria d'imatges

imatge.jpg

Document Actions