Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou difon avui un vídeo a través de les xarxes socials per donar a conèixer la cultura tradicional i popular del municipi

dimarts 02 febrer 2021

L’Àrea de Serveis Culturals ha realitzat 4 treballs en imatges que recullen els principals actes que donen identitat a la Festa Major d’hivern de Salou

Les properes difusions seran dijous, dia 4 (activitat dins l’envelat); divendres, dia 5 (actes Xic’s); i diumenge, dia 7 (el foc de la Festa Major)

A partir de demà dimecres es podrà admirar l'exposició d'artistes locals de Salou a la Torre Vella, que romandrà oberta fins el 31 de març

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’Àrea de Serveis Culturals, ha difós avui a les seves xarxes socials un vídeo sobre la cultura popular del municipi: els balls, les cercaviles, els gegants, els concerts de coral, el teatre, la mostra de pintura d’artistes locals, i, en definitiva, sobre l’activitat del teixit cultural tradicional de Salou, amb les entitats com a grans protagonistes, que donen vida cada any a la Festa Major d’Hivern.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “ens enorgullim del fet que Salou tingui un teixit associatiu i cultural tan ric, que fa que la Festa sigui tan genuïna i tan nostra. Per això, volem agrair a totes les persones que formen part de les entitats protagonistes la seva implicació i il·lusió".

Per un altre costat, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha dit que “Salou té un teixit cultural que creix, any rere any, i que fa que la Festa sigui una veritable font d’inspiració i de talent, que s’aconsegueix amb esforç i ganes de fer la celebració cada cop més gran”.

La regidora d'Infància, Joventut i Adolescencia, Julia Gómez, ha destacat "el protagonisme que tenen sempre els nens, les nenes i la gent jove de Salou a la Festa d'Hivern i el gran ventall d'activitats que organitzem cada any per a ells; unes activitats que tot i que enguany no podran gaudir de forma presencial, esperem que tornin a formar part de la programació futura".

D’altra banda, a partir d’avui dimarts, la ciutadania també es podrà descarregar, a través de les xarxes @SalouCulturaiFestes el "Calendari de cultura popular", amb els balls i elements festius de la ciutat, que, a més, permetrà pintar-los i decorar-los. Les creativitats es podran publicar a Instagram, amb l’etiqueta #asaloufemfestaambsalut.

 

Exposició d’artistes locals de Salou, a partir de demà

D’altra banda, a la Torre Vella de Salou, a partir de demà dimecres, dia 3 de febrer, i fins al 31 de març, de 18 a 20 h, de dilluns a dissabte, excepte festius, es podrà admirar l’exposició d’artistes locals, un clàssic molt esperat cada any.
Les persones interessades en consultar el catàleg podran descarregar-se’l a les xarxes socials de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Salou.

Totes les accions ludicofestives es podran seguir a través de les xarxes socials de Serveis Culturals, la Biblioteca de Salou, la regidoria d’Infància (Club Xic’S), i la regidoria de Joventut:

Àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou: a Facebook, @SalouCulturaiFestes; i a Instagram, @saloucultura

- Biblioteca de Salou: a Facebook, @bibliotecadesalou; a Twitter, @bibliosalou; i a Instagram, @bibliosalou

- Regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou (Club Xic’S): a Facebook, @salou.xics

Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou (Joventut Salou): a Facebook, @Joventut Salou; a Twitter, @JoventutSalou; i a Instagram, @joventutsalou

YouTube de l’Ajuntament de Salou: https://www.youtube.com/c/ajuntamentsalouoficial/videos

 

Document Actions