Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou disposa a les seves platges de cadires adaptades pel bany

Aquest servei per a persones amb mobilitat reduïda es pot sol·licitar fins el 15 d’octubre a la Platja de Llevant i Ponent

dijous 19 agost 2010

L’Ajuntament de Salou té al servei dels ciutadans cadires adaptades pel bany per a persones amb mobilitat reduïda que vulguin gaudir de les platges del Municipi.  Les cadires estan situades a Platja de Llevant i la Platja de Ponent tot i que aquest servei es realitza en qualsevol altre platges o cala, dintre del terme municipal de Salou a requeriment del departament de Sanitat i Mediambient.
Només durant el mes de juliol, s’ha realitzat 29 assistències.

Es tracta d’una cadira anfibia que pot ser utilitzada dintre de l’aigua. La característica més important d’aquesta cadira són els flotadors i les rodes amples. Aquests permeten una flotació adequada dins de l’aigua i les rodes amples són necessàries per tal que la cadira no s’enfonsi en la sorra. Per fer ús d’aquesta cadira és necessari utilitzar una armilla salvavides i que una persona l’acompanyi fent de suport.

La cadira pot ser utilitzada del dia 15 de maig al 15 d’octubre, de 10 a 19.30 hores. La regidora de Medi Ambient, Montserrat Porter ha explicat “que aquest és un servei més de les nostres platges que buscar oferir la major comoditat als visitants i per suposat també a les persones que tenen mobilitat reduïda perquè ells també puguin gaudir d’aquest entorn”.

Actualment, l’Ajuntament de Salou també està actuant a les vies urbanes, parcs i altres espais públics del municipi per tal de poder adaptar a l’ús d’aquestes instal·lacions per a les persones amb mobilitat reduïda.


 

Document Actions