Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou distribuirà uns ‘kits de suport social’ per cobrir necessitats de determinats col•lectius

El consistori i la Creu Roja signaran un conveni per ajudar en necessitats bàsiques per persones amb dificultats econòmiques

dimarts 23 juliol 2013

L’Ajuntament de Salou i l’Oficina de la Creu Roja de Tarragona  signaran pròximament el conveni de col•laboració per tal de distribuir durant el present 2013 uns ‘Kits de suport social de proximitat’ tal i com s’ha acordat avui per Junta de Govern Local. La Regidoria d’Acció Social impulsa aquesta proposta per tal de garantir les necessitats bàsiques dels col•lectius més vulnerables.

Els ‘kits de suport social’ cobreixen les necessitats bàsiques alimentàries, higièniques i de consum mínim de les persones que pateixen els efectes de la crisi. Aquests ajuts, tenen com a objectiu el donar sortida de manera puntual a les necessitats bàsiques de totes aquelles persones que passen per dificultats arran de la crisi econòmica. L'acció solidària va adreçada a un perfil de població amb dificultats per assumir les càrregues econòmiques i familiars. L’Ajuntament de Salou amb la col•laboració de Creu Roja aporta aquest suport adreçat a cobrir les necessitats de col•lectius que actualment veuen agreujada la seva situació. En aquest sentit, pròximament es signarà un conveni amb la Creu Roja per tal de desenvolupar el projecte que ja es desenvolupa a altres municipis i s'ha desenvolupat anteriorment a Salou. El cost econòmic del servei serà assumit per l’aportació de fons propis de la Creu Roja en un 25% i amb un 75% amb fons de l’Ajuntament de Salou.

Cada kit intenta respondre a un tipus de necessitat bàsica dels col•lectius més vulnerables.


Kit bolquers
S'adreça a nadons que necessiten bolquers


Kit d'alimentació nadó 6-18 mesos
Adreçat a nadons de 6 a 18 mesos, inclou tot allò necessari per la seva alimentació bàsica.

Kit d'alimentació nadó 6-18 mesos
Pensat per a nadons de 6 a 18 mesos, inclou tot allò necessari per la seva alimentació bàsica

Kit d'alimentació familiar 4 membres
Inclou el conjunt d'aliments necessaris per la subsistència d'una família de quatre membres


Kit de neteja de la llar
Productes de detergent i neteja per poder realitzar una correcta neteja de la llar


Kit higiènic de la dona/home
Productes com sabó, xampú o desodorants per una adequada higiene personal

Pròximament es signarà aquest conveni amb l’ajuntament de Salou i les persones que ho necessitin ho hauran de tramitar a través dels Serveis Socials. La idea sorgeix d'aplicar al territori l'experiència de la Creu Roja,  la institució té del repartiment d'ajuda humanitària a nivell internacional, i passar a fer-ho a nivell nacional a partir de la situació de crisi socioeconòmica generada.

 

Galeria d'imatges

kitalimfamiliar.jpg
kitalimfamiliar.jpg

Document Actions