Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou dona llum verd a les obres d’un nou col.lector al carrer Terol

Els treballs pretén millorar el sistema de clavegueram de la zona

divendres 30 abril 2010

L’equip de govern de l’Ajuntament de Salou, ha rescatat el projecte de construcció d’un nou col.lector de clavegueram al carrer Terol, que estava aturat, per tal de donar-li continuitat. La redacció del projecte es va iniciar l’any 2006 però des de la seva finalització mai ha estat present dins de l’execució pressupostària de la corporació. L’actual equip de govern pretén tirar endavant la millora d’un seguit de serveis i acabar amb els problemes de clavegueram de determinades zones del municipi de manera que ja s’han fet les licitacions pertinents per tal que properament s’adjudiqui l’obra. Els treballs del nou col.lector s’inclouen dins del Fons Estatal d’Inversió Local i tenen un pressupost total de 315.817,28 euros per contracta.

S’ha decidit dur a terme aquest projecte degut a les dificultats que presenta el carrer Terol per a l’evacuació de les aigües fecals, donant problemes de manteniment especialment a l’època d’estiu.
 
Les obres consistiran en la cosntrucció d’un nou col·lector de clavegueram al carrer Terol pretenen millorar el sistema de clavegueram de la zona, ja que el traçat actual va per sota els fonaments de la pèrgola del carrer Saragoza i no permet fer les actuacions necessàries en cas d’avaries. Es preveu que un cop iniciades les obres, aquestes es realitzin en un període de 4 mesos. Durant aquest període es preveu que es facin els treballs de demolició, les excavacions i la reducció del nivell freàtic, el sanejament de la zona i la reposició de paviment i serveis afectats. El nou col·lector de prop de 200 metres de llargada passarà pel carrer Barbastre,  Terol, l’avinguda Carles Buigas i  fins al carrer Bilbao. A més es construiran 9 pous de registre a l’inici i final dels trams per connectar-hi les escomeses.

Galeria d'imatges

plnol_COLLECTOR_CARRER_TEROL_copia.jpg

Document Actions