Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou dóna suport a les jornades solidàries ‘Colors de Calcuta’

La regidoria d’esports i el Club Xic’s faran activitats per dinamitzar una jornada solidària que vol impulsar projectes d’educació, salut i nutrició a Calcuta

dimarts 22 maig 2012

El proper cap de setmana tindrà lloc a Salou el ‘Dia Solidari: colors de Calcuta” on es realitzaran activitats programades i sorteigs amb l’objectiu de recaptar fons per la Fundació Ananta, entitat que desenvolupa projectes d’educació, salut i nutrició per als més desfavorits de Calcuta. La regidoria d’esports i el Club Xic’s participaran en aquesta jornada desenvolupant activitats  i espectacles per grans i petits.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper diumenge 27 de maig a la Plaça de les Comunitats Autònomes a partir de les 10 hores del matí i fins les 15.00 hores. L’entrada aportarà un donatiu de 3 euros si l’assistent és adults i 1 euro si és un nen. La totalitat de la recaptació serà destinada als projectes desenvolupats per la Fundació a la capital de la India. Amb l’entrada, els assistents podran participar en diferents sorteigs patrocinats per empreses col•laboradores.

Entre les activitats programades, es podrà gaudir d’una Masterclass d’aerobic que començarà a les 10:00 i una actuació musical de l’associació Sincro Valfago. Posteriorment actuaran els ‘Atabaladors de Salou ’ amb la seva divertida batukada. A les 11.30 hores tindrà lloc l’espectacle de màgia ‘House of Ilusion’ oberta a tots els públics.  A les 12.30 hores hi haurà un ‘Espectacle de la Dansa del Ventre per ‘Raks Aisha’ que continuarà amb una actuació de música mexicana posteriorment. A les 13.30 hores, tindrà lloc un espectacle de música Country amb ‘Crazy Boots’. S’esperen actuacions de la colla castellera  ‘La Global’ de Salou, espectacles de malabars i música de Marta Marin.  Durant tota la jornada, es realitzaran sorteigs molt diversos patrocinats per comerços i empreses que han volgut fer costat a aquesta iniciativa solidària. Entre aquests regals, packs d’entrades a Bosc Aventura, sortides amb kayak per Viajes Velero Azul, circuits d’aigües termals per Spalas Spa&Wellness, vals per pastissos per gentilesa de Gelats i Turrons Ibense, nits de bungalows pel Camping Sangulí, entrades a veure pel·lícules de Cinemes Oscar, entrades a PortAventura o Caps de setmana organitzats per Grupo Onagrup, entre d’altres. Entre les activitats pels més petits, hi haurà segways, inflables  o tallers com el de maquillatge.  A més es podran adquirir productes solidaris de la pròpia fundació.

Colores de Calcuta porta 8 anys treballant en aquesta ciutat en cooperació amb l'ONG índia Seva Sangh Semiti, fundada fa 42 anys pel sacerdot francès Pare Laborde. Treballen en l'àrea de salut amb un centre mèdic en Pilkhana (un dels majors suburbis de Calcuta) amb més de 20 mil atencions mèdiques a l'any i amb un programa d'atenció a infants desnodrits de la zona. En educació hi ha una llar d’infants per a nens de 2 a 4 anys, una casa d'acollida per a 30 nenes i un taller de dones artesanes. Per al futur proper, Maria de Muns comenta que esperen obrir un col·legi a la zona de Pilkhana més coneguda per la novel·la i el film com la "Ciutat de l'alegria".

Galeria d'imatges

Imatge_nova.JPG
Imatge_nova.JPG

Document Actions