Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou, el Patronat de Turisme i l’Associació Hotelera signen el primer acord de col·laboració conjunta de promoció

dijous 14 maig 2015

L’Associació hotelera retirarà totes les accions judicials interposades contra l’Ajuntament de Salou en via contenciosa-administrativa

Ambdues parts volen establir bases sòlides i permanents de col·laboració que  consolidin un marc de bona relació

L'Ajuntament es compromet a traspassar 252.000 euros al PMT per invertir en promoció turística

 

L’Ajuntament de Salou, el Patronat de Turisme i l’Associació hotelera de Salou, Cambrils, la Pineda han signat un conveni de col·laboració que tanca les diferències que existien entre sector públic i privat des de fa més de 15 anys. Segons l'alcalde Pere Granados aquest acord posa de manifest que “hem tingut capacitat de seure, negociar, arribar a un bon acord i tenir pau; i que existeixen unes relacions excel·lents. Hem de seguir caminant junts de la mà”. L'acord posa negre sobre blanc que ambdues parts estan interessades “en establir unes bases sòlides i permanents i que consolidin un marc de bona relació a futur que beneficiï ambdues entitats, a l’interès general del municipi i, en particular, als interessos turístics del sector hoteler de Salou”. El document també suposa un ferm reconeixement sobre “el conjunt d’actuacions més representatives que s’han dut a terme per part de l’Ajuntament de Salou en exercici de les seves competències, a favor del sector hoteler del municipi”.

L'acord ha estat rubricat pel batlle Pere Granados, el president de l'Associació Hotelera Eduard Farriol i pel president del Patronat de Turisme, Benet Presas, en presència del regidor de Serveis Econòmics, Jesús Barragán.

Entre d'altres aspectes, el conveni regula que “el Patronat de Turisme de Salou, conjuntament amb l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, aprovarà un Pla de Promoció i comercialització del producte Turístic”, de manera que sigui “la Comissió Tècnica de Promoció l’encarregada del seguiment d’aquest pla municipal” i que es nodrirà dels recursos que aporti l'Ajuntament directament a les arques del Patronat. Així, “l’Ajuntament de Salou consignarà, en els propers cinc anys, la quantitat total de 252.000 euros a favor del Patronat de Turisme de Salou, començant per l’exercici pressupostari 2015 i següents”.

A més, el conveni signat aquesta mateixa setmana acorda un punt més que és cabdal i tanca les diferències que existien entre el sector públic i privat: “L’Associació Hotelera (…) desistirà, presentant formalment davant dels òrgans jurisdiccionals competents i abans de finalitzar l’any 2015, de totes les accions judicials interposades contra l’Ajuntament de Salou en via Contenciosa-Administrativa”, i també “aconsellarà perquè aquest desistiment també el duguin a terme els associats que tinguin interposades accions judicials contra l’Ajuntament de Salou en via Contensioso-Administrativa”. Davant d'aquest pas, el batlle ha volgut afirmar que “és el millor acord al qual podíem arribar”, ja que “s'acaba amb la conflictivitat jurídica que hi havia per part de l'Associació i nosaltres incrementem les partides econòmiques dedicades en favor de la promoció de la ciutat. Hi guanyem tots i construirem un millor Salou perquè no oblidem que la nostra economia és el turisme”. “Tanquem un mandat en el que demostrem que hem treballat per una estabilitat seria i ferma, i aquest conveni, n'és una mostra”, ha conclòs Granados.

 

Galeria d'imatges

hotels.jpg
P1150778.JPG

Document Actions