Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou entrega els premis als estudiants més emprenedors

El jurat ha valorat la innovació i l’esforç en els treballs presentats pels alumnes dels instituts de Salou

dilluns 14 juny 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados i el regidor de Promoció Econòmica Marc Montagut
juntament amb la Directora del IES Jaume I, Montserrat Vallès i el Director de l’Escola Elisabeth, Anton Ribas han entregat avui a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou els premis als joves que han presentat els projectes d’empreses de nova creació més interessants mitjançant la iniciativa ‘L’Institut Empren’. L’Ajuntament de Salou ha impulsat per primera vegada aquesta iniciativa dirigida al foment de l’esperit emprenedor als centres d’educació secundària del Municipi (l’Escola Elisabet i el IES Jaume I).   
Un total de 13 projectes de creació d’empresa realitzats per estudiants de batxillerat i cicles formatius dels centres d’educació secundària de Salou s’han presentat a aquesta iniciativa que ha valorat la innovació i l’esforç dels estudiants.

El Primer Premi a ‘la Millor Idea Empresarial’ ha recaigut en Nerea García pel seu projecte CLUB TENNIS SAMARANCH; el segon premi a la millor idea empresarial ha recaigut en Marta Casas Solsona per un projecte de Turisme Rural a Àger, el premi al projecte més innovador ha recaigut en Yuanyan Pei pel seu Botó de Perfum i el premi al projecte més ben treballat se l’han endut Ona Cañellas, Carlota Farriol i Estefania Fraile per ‘LolinCorporation’.

També hi ha hagut mencions especials per projectes que han tingut en compte el Medi Ambient, les noves tecnologies i la gent gran en el desenvolupament de la idea empresarial.

El concurs ha estat creat en el marc del programa INICIA per a la creació d’empreses del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.  El concurs ha buscat  incentivar la creativitat dels joves del municipi en l’àmbit de la generació d’idees empresarials així com presentar als joves l’emprenedoria com una opció viable per a la realització professional.

El jurat ha estat format per tècnics de l’Ajuntament, professors d’ambdós instituts i persones especialitzades en el camp de l’emprenedoria i creació d’empreses.

L’alcalde Pere Granados ha encoratjat als joves a treballar en l’àmbit de l’emprenedoria “donat que de vosaltres depen en gran mesura el futur”. Granados s’han mostrat molt satisfet per l’elevat número d’estudiants que han participat en aquest concurs i ha avançat que l’Ajuntament continuarà desenvolupant iniciatives en aquest sentit.
La idea del concurs va néixer dels Seminaris que el tècnics de l’Àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Salou impartien en els centres d’educació secundària de Salou. Aquests seminaris tenien com a objectiu posar a l’abast dels estudiants les eines i coneixements necessaris per al desenvolupament de les seves idees empresarials.

Galeria d'imatges

Foto_Familia.jpg
Premiat.jpg

Document Actions