Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou entrega una impressora al CAR Salou

L’objectiu és dotar als equips de treballs dels recursos necessaris per desenvolupar òptimament la seva feina

divendres 28 gener 2011

Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la Regidora de Salut Pública, Montserrat Porter, han fet entrega d’una impressora al Centre d'Alta Resolució. La Doctora Laura Palacios i la Doctora Núria Hernández han recollit la impressora  en nom del cap. L’objectiu és dotar als equips de treballs dels recursos necessaris per desenvolupar òptimament la seva feina.
L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que: “intentem aportar tot el que estigui a la nostra ma per millorar el servei que ofereix el Cap al ciutat”. Per la seva banda la Regidora de Salut, Montserrat Porter, ha recordat que recentment també se’l va aconseguir: “el dermatoscopi que va ser una millora important dins el sistema sanitari de Salou”.
El Centre d’Alta Resolució de Salou va ser inaugurat el passat més de juliol amb una superfície de 3.273 metres quadrats. L’Ajuntament va realitzar l’esforç d’avançar a la Generalitat els 6.749.314 euros necessaris per poder finançar aquesta obra que dona servei als 25.924 habitants de Salou, més la població estacional d’aquest nucli de població turística.

Galeria d'imatges

premsa.jpg

Document Actions