Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou envia informació a tots els ciutadans sobre les opcions de pagament de tributs

Les diferents possibilitats pretenen ajustar el pagament de les taxes municipals a les necessitats del ciutadà

dimecres 05 juny 2013

L’Ajuntament de Salou comença la campanya informativa a tots els ciutadans sobre les diferents mesures i opcions de pagament d’impostos i taxes municipals. Els ciutadans rebran a casa el tríptic on s’expliquen les diferents vies possibles per realitzar el pagament.  La finalitat és facilitar que els ciutadans i les famílies puguin complir amb les seves obligacions tributàries més còmodament i ajustant-se millor a les seves possibilitats.

Amb aquestes mesures, cada contribuent pot acollir-s’hi amb la corresponent sol•licitud a la mesura que més li convingui. En aquest tríptic es presenten tres sistemes de pagament


- Sistema de pagament avançat
- Sistema de pagament fraccionat
- Sistema de pagament ordinari


Aquestes mesures tenen com a objectiu final, en definitiva, facilitar la flexibilització de les opcions de pagament, tenint la possibilitat d’un avançament o un fraccionament segons cada cas, i sense comportar interessos afegits.  A la vegada, es contempla  un percentatge de bonificació que variarà en funció del sistema i que pretén donar un valor afegit a la col•laboració del ciutadà. En aquest sentit, el regidor de Gestió Econòmica, Jesús Barragán, ha indicat que “entre aquests sistemes que es contemplen, es permet liquidar de manera fraccionada l’import total que ha de pagar un contribuent amb una bonificació de l’1% per la qual cosa estimem que pot resultar una opció interessant per a molts ciutadans que prefereixin prorratejar els tributs i repartir millor les càrregues” i ha destacat el sistema de Oficina virtual de l’Ajuntament com a sistema “molt àgil i fàcil per tal de realitzar el pagament”. En aquesta oficina virtual es pot triar entre els tres sistemes de pagament:
http://www.salou.cat/sub_home/_wfUsGJ5mSW4N0aqujjZPatNe5WI-3mD8


L’Oficina Virtual permet la seva tramitació telemàtica, sempre que sigui possible, d’una forma senzilla i segura, facilitant a les persones l’exercici dels drets i el compliment dels deures del ciutadà, eliminant les barreres que limiten l’accés a la informació i estalviant visites presencials a les instal•lacions de l’ajuntament.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

tributs.jpg

Document Actions