Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou, fa el sorteig dels primers 28 pisos de protecció oficial del carrer Pierre Vilar, dins del sector 01

L’acte s’ha realitzat aquesta tarda, a la Sala Europa del consistori enmig d’una gran expectació i il•lusió per part dels afortunats

divendres 16 desembre 2011

El sorteig d’Habitatges de Protecció Oficial (HPO), s’ha desenvolupat avui a les 18:00, a la Sala Europa de l’Ajuntament de Salou, davant de l’ il·lustre notari  Sr. Pedro Soler i de fedatari públic, en aquest cas el secretari accidental Carlos Beunza.Es tracta d’Habitatges de Protecció Oficial que s’estan costruint al carrer Pierre Vilar, dins del sector 01-Barenys i que està promovent l’empresa S.A.P.E., amb plaça d’aparcament i zona comunitària enjardinada, de superfícies entre 66,10 m2 i 79,84 m2 útils.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla i del regidor d’Urbanisme Marc Montagut; així com de David Stitzman, arquitecte i representant de l’Empresa S.A. de ‘Promoción y Ediciones’  (S.A.P.E.) i del seu Director Comercial, Joan Carles Zabala.

Després de verificar l’existència de tots els noms de les persones que integraven les llistes definitives que han estat seleccionades amb anterioritat (un total de seixanta persones), persones seleccionades segons una sèrie de requisits establerts, s’ha encetat el procés per extracció de boles numerades.

Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social, ha destacat que “es tanca un primer procés que es va obrir amb la convocatòria per entrar a formar part del registre de sol·licitants d’Habitatges de Protecció Oficial iniciada el 26 d’octubre”. Tot seguit, Pedro Lavilla va destacar  la important funció social del sorteig i promoció d’Habitatges de Protecció Oficial (HPO), “és un gran dia, ja que avui es dóna resposta a la demanda de petició de pisos assequibles de qualitat, per als joves i famílies amb pocs ingressos”.

El regidor d’Urbanisme, Marc Montagut, assenyalà que “s’enceta així el desenvolupament del sector 01- Barenys i es dóna cos i força al nostre projecte de ciutat que ajudarà a dinamitzar des de tots els àmbits la capital de la Costa Daurada”.

 

 

Galeria d'imatges

Foto2.JPG
Foto1.JPG
Foto1.JPG
Foto2.JPG

Document Actions