Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou farà una aportació de 70.000 euros en bons de descompte perquè la ciutadania es beneficiï a les seves compres als comerços del municipi

dimecres 25 novembre 2020

L'alcalde Pere Granados ha manifestat que 'fem tots els esforços possibles perquè les persones gaudeixin d'avantatges a l'hora de comprar; a la vegada que facilitem que consumeixin als comerços de la ciutat perquè es reactivi, així, l'economia local'

Les rebaixes del 20% en els preus s'aplicaran a partir d'aquest mateix divendres, dia 27 de novembre, en compres mínimes de 30 euros i màximes de 100. Hi haurà màxim de 3 bons de descompte per DNI

Els establiments interessats poden adherir-se a la campanya fent la seva inscripció al següent enllaç (fes clic aquí)

Més informació, contactant amb l’àrea de Dinamització Econòmica, al telèfon 977 30 92 14, al WhatsApp 687 20 94 35, o al correu electrònic promocioeconomica@salou.cat

 

L’Ajuntament de Salou posa a disposició de la ciutadania 70.000 euros del Fons de Contingència, a través de la campanya ‘Bons Compra Salou’, per tal de reactivar l’activitat econòmica de la ciutat. Es tracta d’una iniciativa en col·laboració amb l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou.

Els bons, que s’activaran aquest proper divendres, 27 de novembre, coincidint amb el Black Friday, consistiran en un 20% de descompte en compres mínimes de 30 euros i màximes de 100 euros, en aquells establiments adherits del municipi. El descompte s’aplicarà al client/a en el moment de la compra, i el Consistori liquidarà, en un període màxim de 15 dies, al comerç, l’import descomptat.

Cal dir que tenen accés a aquests bons les persones residents de Salou, majors de 18 anys; i que hi haurà un màxim de 3 bons de descompte per DNI.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “hem de fer front a l’emergència social i econòmica que patim actualment”, i, en aquest sentit, “volem que, a les portes del Nadal, la nostra activitat econòmica, així com totes les famílies de Salou, se sentin amb el suport de l’Ajuntament, per poder fer front, amb èxit, a aquestes dates clau”. Granados ha manifestat que "fem tots els esforços possibles perquè les persones gaudeixin d'avantatges a l'hora de comprar; a la vegada que facilitem que consumeixin als comerços de la ciutat perquè es reactivi, així, l'economia local".

Així mateix, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha explicat que “és una iniciativa que, com totes les que duem terme des de l’àrea, té com a objectiu dinamitzar el comerç i la restauració locals, però que, en aquest cas, també suposa un benefici pel consumidor”. A més, “dona resposta a una de les demandes que se’ns feia des dels sectors implicats”, ha afirmat el regidor.

 

Si sóc client/a?

El client/a, per poder beneficiar-se d’aquesta acció, haurà de registrar-se, només un cop, a la pàgina web bons.salou.cat, clicant a ‘Sóc de Salou’, i omplir les dades sol·licitades. La persona rebrà un missatge al mòbil, un SMS, conforme ja està registrada, i ja podrà adreçar-se als comerços a gaudir dels descomptes. En el moment de fer la compra, caldrà portar sempre a sobre el DNI i el telèfon mòbil amb el qual es va registrar. D’aquesta manera, el comerciant validarà el codi SMS i s’aplicarà el descompte, a l’instant.

 

Si sóc un comerç?

Els comerços de Salou poden adherir-se a la campanya, registrant-se a la pàgina web de l’Ajuntament de Salou, al següent enllaç (fes clic aquí).

En el moment de la compra, el comerciant haurà d’entrar a bons.salou.cat i clicar a ‘Sóc un comerç’. Haurà de demanar el DNI al client i posar l’import. El client li mostrarà el SMS per aplicar el descompte.

Per a més informació, cal contactar amb l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, al telèfon 977 30 92 14, al WhatsApp 687 20 94 35, o al correu electrònic promocioeconomica@salou.cat

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

BONS COMPRA SALOU - SÓC DE SALOU (CLIENT)_page-0001.jpg
BONS COMPRA SALOU - SÓC DE SALOU (CLIENT)_page-0002.jpg
BONS COMPRA SALOU - SÓC DE SALOU (CLIENT)_page-0003.jpg
BONS COMPRA SALOU - SÓC DE SALOU (CLIENT)_page-0004.jpg
BONS COMPRA SALOU - SÓC UN COMERÇ_page-0001.jpg
BONS COMPRA SALOU - SÓC UN COMERÇ_page-0002.jpg
BONS COMPRA SALOU - SÓC UN COMERÇ_page-0003.jpg
BONS COMPRA SALOU - SÓC UN COMERÇ_page-0004.jpg

Document Actions