Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou felicita Joan Anton Basora pel seu ascens com a sergent de la Policia Local

dijous 03 desembre 2020

L’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, David González, del regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, i de l'inspector José Luis Gargallo, ha posat en valor la seva tasca dins del cos policial i ha lloat la seva professionalitat i tarannà

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’alcalde Pere Granados, ha felicitat el nou sergent de la Policia Local de Salou, Joan Anton Basora Bigorra, que ha estat ascendit després d'haver superat un procés de selecció.

En un acte a Alcaldia, amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana, David González, el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, i de l’inspector José Luis Gargallo, l’alcalde de Salou ha mantingut un intercanvi d’impressions amb Joan Anton Basora, que ha fet un bon balanç de la seva etapa anterior, com a agent i caporal.

L’alcalde ha agraït “el servei que el nou sergent presta al poble de Salou i a les persones que el reben” i li ha desitjat que continuï tenint el suport de la plantilla i que reculli molts èxits en aquesta nova etapa professional. Granados li ha brindat el suport de l’Ajuntament “perquè entre tots – ha dit- hem de fer una pinya”.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, David González, ha destacat les qualitats professionals i humanes de Joan Anton Basora i ha desitjat que “les seves noves competències com a sergent operatiu, que coordinarà el treball de carrer de tots els escamots, les pugui desenvolupar amb eficàcia i la col·laboració i compromís de tot el cos d’agents de la Policia Local”.

Així mateix, el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, ha valorat la trajectòria de Joan Anton Basora, que és a Salou des del març de 1991 i ha exercit 11 anys com a agent i 18 com a caporal. 

Joan Anton Basora, per la seva banda, s’ha mostrat molt motivat amb el seu ascens i ha explicat que “darrera de cada uniforme hi ha una persona”, en el sentit que “el factor humà és molt important”, ha expressat.

Galeria d'imatges

SERGENT 0.JPG

Document Actions