Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou forma els seus treballadors en cursos de ressucitació càrdio pulmonar

divendres 18 març 2016

Una trentena de treballadors de l’Ajuntament han participat en una sessió intensiva impartida per especialistes al CAR

Des del departament de Recursos Humans de l’Ajuntament de Salou s’ha programat la segona edició dels cursos de RCP, "ressucitació cardio-pulmonar", que s’estan fent durant aquest mes de març entre el personal empleat a l'Ajuntament de Salou. Està previst que properament es facin d'altres sessions durant els mesos d'abril i maig.

En total seran una trentena de treballadors municipals que hi participaran, entre 8-10 treballadors en cada curs. Ara mateix s'està prioritzant aquells departaments/unitats que disposen de desfibril·ladors en les instal·lacions en què treballen com poden ser el departament d’ordenances i conserges; el departament d’esports i la policia local. No obstant, pròximament s'inclouran d'altres col·lectius com per exemple els professors de l'Escola Municipal de Música de Salou.

Els cursos els imparteix el Consell Català de Ressucitació (http://www.ccr.cat/) a les instal·lacions del Centre d'Alta Resolució de Salou amb la col·laboració del personal del mateix centre. Tots aquells empleats que facin aquest curs rebran un diploma/certificat acreditatiu del mateix. L’horari dels cursos serà de 8 a 15 hores, amb una duració de 6 hores.

A més a més, recordar que tenint en compte que el 2014 amb la compra dels 7 aparells desfibril·ladors que hi ha instal·lats a diferents equipaments del municipi es va fer una primera formació a un grup i que properament han de fer-ne el reciclatge. El curs de reciclatge consisteix en una sessió d'1'5 hores.

Galeria d'imatges

peke.jpg
copImagen_006.jpg
DSC_0016.jpg

Document Actions