Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou ha aprovat les obres de pavimentació de voreres i renovació de l’enllumenat públic a la zona del Cap Salou

Les obres que tenen un pressupost d’execució per contracte de 398.469€ es duran a terme en dues fases

dimecres 12 maig 2010

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Salou ha aprovat les obres de pavimentació de voreres i renovació de l’enllumenat públic a la zona del Cap Salou per tal de dotar-la d’unes millors infrastructures. Les obres es duran a terme en dues fases en les quals s’intentarà no alterar la vida quotidiana dels veïns de la zona.

La primera fase, que compta amb un pressupost d’execució de 231.784,38€, es preveu que es realitzi en 3 mesos a partir de l’inici de la mateixa. Aquesta primera fase comprèn part del c/ Punta del Cavall (des de la Ctra. de la Costa fins al c/ Pas de la Mala Dona) i el pas públic Punta del Cavall que enllaça la rotonda existent a la cruïlla amb el c/ Cala Crancs amb el c/ de Cala Font. En total el tram de carrer afectat té una longitud de 775 metres i el pas públic en té 277.

Així mateix la segona fase, compta amb un pressupost d’execució de 166.684,62€ i també es preveu que tingui una durada de 3 mesos, un cop iniciades les obres. Aquesta segona fase comprèn part del carrer Punta del Cavall ( des del c/ Pas de la Mala Dona fins a la Ctra. del Far), el c/Mola d’Aires i el pas públic del mateix nom que enllaça dels dos carrers. En total el tram de carrer afectat té una longitud de 670 metres i el pas públic té 71 metres més.

L’Alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que: "aquesta era una actuació de manteniment i millora urbana que quedava pendent, i en el qual els veïns de la zona guanyaran en qualitat de vida, ja que les millores en l’enllumenat públic i en les voreres els facilitarà notablement el desenvolupament de la seva vida quotidiana". Granados ha afegit que: "amb aquest paquet d’obres volem millorar les infrastructures i serveis d’algunes zones del Cap Salou, i en aquesta linia seguirem desenvolupant polítiques de millora de zones urbanes que pateixen dèficits".

 

Document Actions