Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou habilita els processos de selecció de personal on-line

El Consistori treballa per ’incrementar el nombre de tràmits telemàtics disponibles des de la seva oficina virtual per tal de facilitar l’accés al ciutadà

divendres 10 desembre 2010

L’Ajuntament de Salou ha habilitat els processos de selecció de personal mitjançant la seva oficina virtual www.salou.cat/ov per tal de facilitar a les persones que s’inscriguin en els processos que es troben en tramitació. El Consistori continua així  la seva línia d’incrementar el nombre de tràmits telemàtics disponibles a la seva oficina virtual.
Qualsevol ciutadà que vulgui participar en alguns dels processos selectius que es troben en tramitació, ho podrà fer presentant la corresponent sol•licitud de forma totalment  telemàtica i sense necessitat de passar per les instal•lacions  municipals.

Actualment hi ha un total de 7 processos selectius en marxa:

-    Lloc de treball d’educador social
-    Borsa de monitors
-    Borsa de professors de música
-    Borsa de professors de saxo
-    Borsa de professors d’adults
-    Borsa de professors de la UEC
-    Borsa de conserges


Per altra banda, també es troba disponible l’obtenció del Volant d’empadronament, tant individual com a familiar , de forma totalment  telemàtica i immediata. El ciutadà pot sol•licitar el document, amb l’únic requisit de disposar del corresponent certificat digital ( IdCat , DNI Electrònic  o qualsevol altre de la FNMT, Agencia Tributària, etc.), i el sistema, de forma totalment automàtica, processa la petició, consulta la base de dades del padró municipal, emet el document en format PDF, el signa electrònicament, registra la sortida i informa a l’interessat via SMS de que disposa del document a la seva bústia de notificacions telemàtiques perquè el pugui recollir, descarregar o presentar en altres organismes si s’escau.
L’Ajuntament de Salou també està treballant en les inscripcions a les activitats del nou programa de Carretera i Manta que s’està ultimant per tal de poder inscriure’s telemàticament. El sistema permetrà realitzar de forma complerta les inscripcions a les diferents activitats, controlant els possibles aforaments i també donant la possibilitat de realitzar els pagaments mitjançant internet.

El regidor de noves tecnologies, Jesús Barragán, ha explicat que “som pioners en l’impuls de l’administració electrònica i continuem treballant per tal de facilitar l’accès al ciudadà dels tràmits i serveis de l’Ajuntament mitjans telemàtics segurs i jurídicament correctes”.

Aquestes actuacions de l’Ajuntament de Salou formen part del projecte “IMPULS A L’ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA” cofinançat per Fons Europeus en un 50% i per la Diputació de Tarragona en un 25% del pressupost total que ascendeix als 400.000€.

Galeria d'imatges

logo.JPG

Document Actions