Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou habilita l’opció de pagament de tributs municipals mitjançant la seva Oficina Virtual

D’aquesta manera continua incrementant els serveis als ciutadans i les empreses que ofereix a través de la web municipal

dimecres 22 agost 2012

La regidoria de Gestió Econòmica i Noves Tecnologies ha implementat dins l’oficina virtual del web municipal www.salou.cat/ov l’opció de pagament de tributs i liquidacions municipals de forma on-line.

Es tracta de facilitar el pagament, a través d’internet, de qualsevol tribut o liquidació municipal emesa a l’Ajuntament de Salou, sense necessitat de desplaçaments a les oficines municipals o a les entitats bancàries. “És un pas més per facilitar aquests tipus de pagaments periòdics, i que poden estalviar visites presencials i desplaçaments, i faciliten que des de casa es puguin realitzar sense cap problema.”, explica Jesús Barragán, regidor de Gestió Econòmica i noves tecnologies. “Seguim treballant per ampliar l’oferta de tramitacions telemàtiques a l’Oficina Virtual i durant les properes setmanes, volem permetre l’emissió de certificats de pagaments de tributs i la consulta de factures de proveïdors entre altres noves funcionalitats.” Aquest nou servei  s’emmarca dins el conveni marc signat entre l’Ajuntament de Salou i CaixaBank SA per tal de desenvolupar nous serveis d’atenció a les persones i dins d’una reestructuració més àmplia i de modernització del web.

El pagament on-line es pot fer des de la plana web www.salou.cat, als apartats específics de l’Oficina Virtual, on s’informa dels passos a seguir per completar el procés del pagament telemàtic amb èxit.

Aquestes actuacions de l’Ajuntament de Salou formen part del projecte “IMPULS A L’ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA” cofinançat per Fons Europeus en un 50% i per la Diputació de Tarragona en un 25% del pressupost total que ascendeix als 400.000€.

Galeria d'imatges

pagament_online.JPG
pago_online.jpg
UE_logo.jpg
pagament_online.JPG
pago_online.jpg
UE_logo.jpg

Document Actions