Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou habilita un solar al carrer del Terrer, amb capacitat d’aparcament per a 300 vehicles

dimecres 03 agost 2022

Es tracta d’un pàrquing gratuït, que té una superfície de 5.244,05 metres, mentre duri la temporada, fins al mes de novembre

 

L’Ajuntament de Salou ha habilitat un solar de 5.244,05 metres quadrats que es troba situat entre el carrer del Terrer, el carrer de Montserrat i el carrer de Maria Aurèlia Capmany, com a aparcament gratuït.

Es tracta d’una pastilla de terreny, de titularitat privada, on antigament hi havia ubicat el pati i les pistes esportives de l’escola Elisabeth.

Aquest aparcament, amb una capacitat per a 300 vehicles, té la seva entrada just davant del carrer de la Burguera, i ja es troba en funcionament.

Els operaris de la Brigada Municipal han netejat, aplanat i desbrossat el terreny, on s’hi ha posat graveta. També han adequat l’entrada i han ampliat la porta. Així mateix, s’hi han instal·lat llums solars, que estalvien energia i són totalment autònomes.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “atesa la necessitat que tenim d’aparcament durant l’estiu, aquest terreny, molt ben situat, a només 10 minuts de la platja i del passeig Jaume I, serà de molta utilitat i ens ajudarà a descongestionar l’entrada al municipi per la plaça d’Europa”. L’alcalde ha recordat que “els aparcaments dissuasius contribueixen a aconseguir una ciutat més sostenible i amb major qualitat de vida, amb més espai per a les persones”.

Per la seva banda, el regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, ha apuntat que “aquesta cessió és una molt bona solució perquè les persones puguin aparcar el seu vehicle i desplaçar-se a peu cap a les zones més cèntriques”.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha manifestat que “donant continuïtat a una de les línies prioritàries que vam encetar, arrel del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Salou, i en previsió del volum de desplaçaments aquest estiu en vehicle privat, s'ha habilitat un espai d'aparcament gratuït al carrer del Terrer, amb una capacitat de 300 vehicles”. “En aquesta línia, es continuarà condicionant espais que es puguin utilitzar com a aparcaments dissuasius”, ha dit el regidor.

 

Aparcar a Salou

Cal recordar que Salou compta amb un total de 12 pàrquings més, 9 de pagament, i 3, gratuïts.

Els de pagament són els següents: el del carrer Joan Fuster, amb 219 places; el del c. Torremolinos, amb 210 places; el del carrer Berlín, de 173 places; el de l’avinguda Pau Casals, de 75 places; el del c. Tauste, de 150 places; i el del c. de Pompeu Fabra, amb 190 places.

També, el pàrquing Saba, a la plaça Corona d’Aragó, de 126 places; el Valtar, a Via Roma, de 219 places; i, per últim, el Lubasa, al carrer Logronyo, de 286 places.

Així mateix, Salou compta amb tres pàrquings més de caràcter gratuït: el de l’Elisabeth, al carrer Montserrat Vayreda, amb 410 places; el d’Emprius, a l’autovia Salou – Reus, amb 320 places; i el de Cap Salou, al c. Donzell Marí, de 50 places.

Galeria d'imatges

IMG_3592.jpg

Document Actions