Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou homenatja dos treballadors/es pels seus 25 anys a l’Administració local

dijous 06 maig 2021

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat els pins de plata a Jordi Morros, agent executiu del departament de Tresoreria - Executiva; i a Rosa Maria Roig, administrativa de l’àrea de Comerç, Consum i Mercats

 

L’alcalde Pere Granados, en nom de l’Ajuntament de Salou, ha homenatjat, aquest migdia, dos treballadors/es del Consistori, pels seus 25 anys a l’Administració pública local.

Granados ha lliurat els pins de plata a Jordi Morros, agent executiu del departament de Tresoreria - Executiva; i a Rosa Maria Roig, administrativa a l’àrea de Comerç, Consum i Mercats.

L’alcalde els ha felicitat pel llarg recorregut professional i per la seva vocació de servei a la ciutadania; i els ha encoratjat a continuar amb la mateixa dedicació i implicació, realitzant una excel·lent labor, en ambdós departaments de l’Ajuntament.

L’acte també ha comptat amb l'assistència del regidor de Gestió Econòmica, Yeray Moreno; el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez; el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán; el tresorer de l’Ajuntament, Luis Carrero; la tècnica de Promoció Econòmica, Montserrat Vendrell; i la cap de Recursos Humans, Inés Gil.

Cal destacar que Jordi Morros va començar a treballar al Consistori salouenc l'any 1995, a Recaptació Executiva, que pertany al departament de Tresoreria; però, des de fa dotze anys, es troba a la mateixa àrea fent tasques pròpies de la Tresoreria Municipal, així com d’altres a Executiva.

D’altra banda, Rosa Maria Roig treballa a l’Ajuntament de Salou des de l’any 1995, primer, com a auxiliar administrativa, i, des del 2000, com a administrativa. Actualment, i des de l’any 2012, forma part del departament de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Mercats.

Galeria d'imatges

JORDI MORROS.jpg
PIN ROSA MARIA ROIG.jpg
ROSA MARIA ROIG GRUP.jpg

Document Actions