Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou homenatja tres treballadors/es pels seus 25 anys prestant servei a l’Administració Pública

dijous 12 agost 2021

L’alcalde Pere Granados ha lliurat, aquest migdia, a l’Alcaldia, els pins de plata a Rosa M. Ruiz, a Sixto Calbó i a Ángel Oliván

 

L’Ajuntament de Salou ha homenatjat, aquest matí, a l’Alcaldia, tres treballadors/es del Consistori per haver assolit els 25 anys prestant servei a l’Administració Pública.

En aquest sentit, l’alcalde Pere Granados ha fet lliurament dels pins de plata a Rosa M. Ruiz, a Sixto Calbó i a Ángel Oliván. L’alcalde els ha felicitat per haver arribat a aquest gran moment en les seves trajectòries professionals, i els ha agraït el compromís i dedicació, durant tots aquests anys.

A l’acte, també hi ha estat present el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán; i el regidor de Gestió Econòmica, Yeray Moreno; a més del cap de servei de Gestió Tributària, Joan R. Miró; la cap de Recursos Humans, Inés Gil; i els ordenances Juan Manuel Moro i José Luís Trillo.

Rosa M. Ruiz va començar a treballar a l’Ajuntament de Salou com a auxiliar administrativa, l’any 1996, al departament de Recursos Humans, on hi va ser durant 10 anys, fins al 2006; data en què va traslladar-se al departament d’Estadística, fins a mitjans del 2008. Des d’aquell moment, i fins a l’actualitat, exerceix a Gestió Tributària, a la Unitat de Rendes.

Per la seva banda, Ángel Oliván va començar al Mercat Municipal de Salou, l’any 1997, on hi va ser durant 6 anys, com a conserge. Posteriorment, va traslladar-se a l’Ajuntament i va passar a ser ordenança. S’encarregava, especialment, de realitzar viatges a Tarragona, per traslladar les anàlisis de sang que es feien al Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou, fins a la Seguretat Social; i d’entregar les notificacions pertinents; així com també d’acompanyar, en cotxe, les autoritats. Actualment, les seves tasques se centren en atenció a la ciutadania, presencialment i per telèfon, des de la centraleta, arran de la pandèmia; i fer lliurament de notificacions.

Sixto Calbó va començar com a col·laborador social, l’any 1996, i, un cop aprovades les oposicions, va entrar com a ordenança al Consistori salouenc, encarregant-se, sobretot, de totes les notificacions, i lliurant-les, en moto o cotxe. Fins l’actualitat, Calbó ha estat realitzant tasques d’atenció a la població, des de la centraleta de l’Ajuntament, especialment, des de fa dos anys, arran de la pandèmia, atès que s’ha reforçat el contacte telefònic. Cal destacar que s’ha jubilat aquest any.

Galeria d'imatges

ACTE 25 ANYS (2).JPG
ACTE 25 ANYS (1).JPG
ACTE 25 ANYS (4).JPG
ACTE 25 ANYS (5).JPG

Document Actions