Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou i Bon Preu SAU signen l’escriptura pública dels terrenys per construir el nou hipermercat Esclat

L’empresa –que manté el compromís d’ús de la borsa de treball municipal per a cobrir els llocs de feina- ha pagat ja els 2,5 milions d’euros de cànon

dijous 25 abril 2013

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el representant de la societat administradora de Bon Preu SAU, Josep Font Fabregó, han signat avui l’escriptura pública per a la construcció d’una nova superfície comercial al municipi; un hipermercat Esclat.  L’alcalde, Pere Granados, ha mostrat ple convenciment que “la instal·lació d’aquest centre comercial suposa un benefici per a la població i pels interessos generals del municipi, ja que es creen 100 llocs de treball estable, comporta uns ingressos per les arques municipals, i facilita i fa més còmode la compra als potencials clients de Salou, capgirant la tendència a desplaçar-se fora del municipi”. Avui, en la signatura amb el propietari de l’empresa, el batlle ha insistit en la bondat del projecte i molt especialment en el compromís de buscar els futurs treballadors de l’hipermercat de la borsa de treball del municipi. “Manifestem la nostra satisfacció i el nostre suport a aquesta inversió comercial perquè va en la línia de les nostres polítiques de creació de nous llocs de treball en benefici dels interessos generals de Salou”, ha afegit l’alcalde en la signatura de l’escriptura davant notari. Avui mateix s’ha fet efectiu el cobrament dels 2,5 milions d’euros de cànon inicial en concepte de dret de superfície per a construir i explotar la gran superfície alimentària. A més, cada any l’empresa haurà de satisfer un cànon anual al llarg dels propers 40 anys.  

La inversió per part de l’empresa Bon Preu SAU s’acosta als 12 milions d’euros , els quals serviran per a la construcció d’una gran superfície comercial - que s’ubicaria als terrenys de la confluència entre el carrer Mª Victòria dels Àngels-cantonada carrer Xavier Montsalvatge; és a dir, a tocar el vial del Cavet- amb uns 3.000 m2 de superfície destinats a la venda i de fins a 4.200 m2 construïts, englobant les zones d’accessos, magatzems, serveis, una benzinera amb deu sortidors. El nou complex també incorpora una zona d’explotació de restauració. El supermercat comptarà amb unes 300 places d’aparcament. Actualment, la marca compta amb 154 establiments a tot Catalunya; 124 de supermercat –entre ells el que hi ha al carrer Barcelona de Salou, i 30 més de gran superfície –com el que es pretén construir properament en una clara expansió pel territori català.

L’empresa pretén iniciar les obres abans de l’estiu.

Galeria d'imatges

DSCN0206.JPG
DSCN0206.JPG

Document Actions